Vergroot de mentale veerkracht van uw medewerkers

  • 9 juni 2020
  • Workshop

Meld uzelf aan

Mentale veerkracht vergroten

Hoe krijgt u het voor elkaar dat medewerkers mentaal flexibeler worden?

Organisaties met bevlogen medewerkers met een ‘positieve gezondheid’, die heel veerkrachtig zijn, hebben 10% meer klantloyaliteit, 20% meer winst en 40% minder ziekteverzuim. Dit becijferde adviesbureau Gallup.[1] Daarom is het voor HR-professionals belangrijk preventief actie te ondernemen om de veerkracht van medewerkers te vergroten.

Maar hoe pakt u dit aan? Maak kennis met een systematische aanpak waarmee je de mentale veerkracht van medewerkers kunt laten vergroten.Tijdens deze workshop doet u kennis op waarmee u een actiegericht plan kunt opstellen voor uw eigen organisatie, wat leidt tot het vergroten van de mentale veerkracht van uw medewerkers. Dit helpt niet alleen om overbelasting en burn-outs te voorkomen, maar vergroot ook het werkplezier en de productiviteit van de medewerkers.


[1] Adviesbureau Gallup, artikel pwnet.nl, 20 juni 2019

Onderwerpen

Tijdens deze workshop komen de volgende thema’s aan bod:

  • Het functioneren van het stresssysteem
  • Belang van het vergroten van de mogelijkheid tot adaptatie (verandervermogen) bij het modereren van de gevolgen van stress
  • Zelfwaardering als sleutel naar mentale veerkracht
  • Succesvolle aanpak

Praktische informatie

Datum: 9 juni 2020
Aanvang: 10:00 uur
Eindtijd: 12:00 uur
Locatie: REEF-kantoor, Beemdstraat 32, Eindhoven

Trainer

Esther van den Hurk maakt als coach, trainer en adviseur werk van vitaliteit in organisaties. Haar achtergrond als HR-professional in combinatie haar specialisatie en werkervaring als coach en trainer op het gebied van vitaliteit en gedragsverandering maken dat zij niet alleen kan fungeren als sparringpartner voor HR-adviseurs maar dat zij tevens de gekozen aanpak en interventies zelf kan begeleiden en uitvoeren. Esther gelooft dat je op een integere manier met een gestructureerde en duidelijke aanpak mensen kunt leren hoe ze écht gezondere keuzes kunnen maken die hen gelukkiger maken en die ze hun leven lang kunnen volhouden! Lees meer over Esther en haar aanpak op www.vitaal-leven.nl

Esther van den Hurk

Esther van den Hurk

Kosten

Deelname aan deze training bedraagt € 95,- voor externen. Na de workshop kunt u zich aanmelden voor een gratis adviesgesprek van één uur met Vitaal Leven.

Deze training is gratis te volgen door onze REEF-projectspecialisten. Wij bieden jou als medewerker een stimulerende omgeving, die je in staat stelt jezelf te ontwikkelen. Meld jezelf via onderstaand formulier aan.

 

Wegens de huidige Corona situatie zal de workshop doorgaan mits anders geadviseerd wordt door de overheid. Mocht dit zo zijn, nemen wij contact met u op. 

Schrijf uzelf in:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze training of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Ingrid Oerlemans
teammanager Personeel en Organisatie