Veilige en gezonde gebouwen

  • 10 september 2020
  • Webinar
  • 11:00 - 12:00

Is uw organisatie klaar voor werken in de anderhalve-meter-economie?

Het coronavirus betekent een nieuwe manier van werken, maar online contact wordt langzaam weer offline ontmoeten. Veiligheid voor uw medewerkers, klanten en bezoekers is hierbij de nieuwe standaard. Voldoende verblijfsafstand, een schone omgeving en een gezond klimaat. Als het gaat om de veiligheid en de gezondheid van mensen wilt u niet experimenteren.

Hoe richt u gebouwbeheer slim in? En welke rol speelt slimme technologie en data hierbij? Ofwel: hoe realiseert u smart buildings, waarbij de technologie is afgestemd op zowel de gebruiker als de activiteiten die plaatsvinden in het gebouw?

Tijdens dit webinar geven wij u inzicht in slim gebouw-gebruik en inrichting. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De rol van data bij het bieden van een veilige en beschikbare werkplek;
  • Bestaande technieken, slimme technologie en bewezen resultaten;
  • Slimmer maken van gebouwen.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden zoomen we in op de resultaten bij andere gebouweigenaren.

Sprekers

Het webinar wordt verzorgd door Erik Ruikes, Manager Heijmans Energie Services en Pleun Retera, sales manager bij BeSense.

Erik Ruikes is zijn carrière gestart vanuit een elektronische opleiding. Gedurende zijn carrière bij Burgers Ergon en Heijmans heeft Erik zich gespecialiseerd in techniek rondom het slimmer maken van gebouwen en op welke wijze overheidsmaatregelen van invloed zijn op de technische bedrijfsvoering. 

Pleun is afgestudeerd als facility manager en zet haar expertise nu in om facility managers te ondersteunen in het bieden van een veilige werkplek. BeSense is een slim systeem voor efficiënter, gezonder en schoner gebouwbeheer. Met slimme sensoren wordt onder andere de aanwezigheid én de luchtkwaliteit in het pand gemeten.

 

Erik Ruikes

Erik Ruikes

Pleun Retera

Pleun Retera

Praktische informatie

Datum: donderdag 10 september 2020
Kosten: gratis
Tijd: 11:00 - 12:00 uur
Locatie: online

 

 

Heeft u vragen over deze kennisbijeenkomst? Neem dan contact op met:

Viktor van Iersel
teammanager Installatietechniek