Van een statisch functiehuis naar een wendbaar rollenhuis

  • 22 juni
  • REEF-deelt-bijeenkomst
  • 17:30 - 20:30 uur
  • Gratis deelname

Aanmelden

De tijd dat werkzaamheden in organisaties jaar in jaar uit hetzelfde bleven, is voorbij. Veranderingen in de markt zorgen intern voor een continue dynamiek en vernieuwing in vraagstukken, activiteiten en verantwoordelijkheden. 

Daarmee wijzigen functies veelvuldig en zit het aloude statische functiehuis behoorlijk in de weg. Want wie past nog goed in welke functie en hoe belonen we functies als de inhoud telkens wijzigt? De hoogste tijd voor HR&O professionals om te zoeken naar nieuwe oplossingen om de functie dynamiek hanteerbaar te maken en talenten van medewerkers optimaal in te zetten én te belonen.

Bij REEF staat het delen van kennis centraal. Daarom organiseren wij jaarlijks tientallen REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, om ideeën uit te wisselen, te leren van best practices en kennis te delen en op te halen bij vakgenoten. Graag nemen wij u op 22 juni mee in de omschakeling van functiehuis naar rollenhuis. Deze kennissessie vindt plaats op de High Tech Campus in Eindhoven.

Na het bijwonen van deze kennissessie heeft u meer inzicht in het volgende:­

  • Een vernieuwend denkkader met een wendbaar rollenhuis waarmee u aan de slag kunt gaan; ­­­­
  • Wat werkt wel en wat werkt niet: randvoorwaarden, succesfactoren en belemmeringen;
  • Aanzet tot het maken van een vertaalslag naar uw eigen organisatie;
  • Inzicht aan de hand van praktijkervaringen rondom de inzet van rollen in organisaties.

 

Spreker

Tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst neemt Chris Dinjens u uitgebreid mee in het gedachtengoed van Model Baarda©. Een model voor het in kaart brengen van de toegevoegde waarde van individuele medewerkers. Chris Dinjens is werkzaam als HR Interim Manager & Consultant binnen organisaties die bouwen aan future proof HR.

Chris Dinjens

Chris Dinjens

 

Meld u nu aan!

Heeft u vragen over deze bijeenkomst of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Ingrid Oerlemans
teammanager Personeel en Organisatie, Finance and Control