Supply Chain collaboration: optimaliseer de in- en externe keten

  • 24 september 2020
  • REEF-deelt-kennisbijeenkomst

Meld je aan

Om u een succesvol evenement te kunnen bieden, waarbij kennisdelen, inspiratie opdoen en netwerken centraal staan, is het wenselijk dat zoveel mogelijk specialisten, opdrachtgevers en medewerkers aanwezig zijn. Omdat we de kwaliteit van het evenement gezien de recentelijke ontwikkelingen rondom het coronavirus niet kunnen waarborgen, hebben wij helaas moeten besluiten de RDK bijeenkomst in mei te annuleren. De volgende editie van de REEF-deelt-kennisbijeenkomst vindt plaats op 24 septemberDe locatie, tijd en het onderwerp zijn niet veranderd. 

Supply Chain Collaboration

Wat is Supply Chain Collaboration? Hoe pas je het toe? En wat levert het op?

Door de hoogconjunctuur en het vermarkten van innovaties stijgt wereldwijd de vraag naar producten. Vaak is de productiecapaciteit geen knelpunt, maar wel de just-in-time beschikbaarheid van materialen en producten. Om hoge voorraden en slechte performance te voorkomen moeten bedrijven zich focussen op algehele optimalisatie van de interne en externe keten. Meer rust en regelmaat in de keten zorgt immers voor een beter presterende keten.

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst gaat Gerlof van den Haak, Director of Operations bij Lely, in op het opzetten van oplossingen binnen de ketenregie. Op interactieve wijze neemt de spreker u mee en beantwoordt vragen zoals: Hoe stem je bedrijfsprocessen op elkaar af? Hoe sla je bruggen tussen interne afdelingen en toeleveranciers? En hoe draagt de inzet van een ERP-systeem bij aan communicatieverbetering in de interne en externe keten?

Na een plenaire kennissessie is er ruimte om kennis te delen met Supply Chain-vakgenoten op managementniveau.

Discussieleider

Director of Operations bij Lely Industries. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in het aansturen van internationale operationele organisaties en een trackrecord op het gebied van World Class Operations en veranderprocessen. Focus van zijn activiteiten ligt op het in beweging krijgen van organisaties.

Gerlof van den Haak

Gerlof van den Haak

Praktische informatie

Datum: donderdag 24 september 2020
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Programma

17.00 uur: ontvangst met soep en broodjes
18.00 uur: kennissessie deel 1
18.45 uur: gezamenlijke pauze met gelegenheid om te netwerken
19.15 uur: kennissessie deel 2
20.00 uur: afsluitende borrel

Schrijf uzelf nu in!

Meer informatie

Heeft u vragen over deze kennisbijeenkomst? Neem dan contact op met:

Thomas Moonen
teammanager Supply Chain