Stikstof update met oog op de praktijk

  • 9 februari
  • REEF-deelt-bijeenkomst
  • 17:30 - 20:30 uur
  • Gratis deelname

Aanmelden

De stikstofcrisis is nog altijd gaande in Nederland en voorlopig nog niet opgelost. Regelmatig worden nieuwe regelingen bedacht en veranderen de spelregels naar aanleiding van een uitspraak van de rechter. Wat betekent dit voor de praktijk? Hoe kan het bijvoorbeeld dat een bedrijf wat altijd netjes aan de wet heeft voldaan, nog altijd geen vergunning heeft? In een interactieve sessie bespreekt Anne Ter Beek van BMD Advies met een praktische insteek de laatste ontwikkelingen en de effecten daarvan op bedrijven in Nederland. Daarbij is tevens de ruimte om casussen uit uw praktijk te bespreken.

Bij REEF staat het delen van kennis centraal. Daarom organiseren wij jaarlijks tientallen REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, om ideeën uit te wisselen, te leren van best practices en kennis te delen en op te halen bij vakgenoten. Deze kennissessies vinden plaats op de High Tech Campus in Eindhoven. Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst duikt team VTH van REEF, in samenwerking met spreker Anne ter Beek in het speelveld van de stikstofcrisis. 

Spreker

Anne ter Beek is na haar studie ‘Veehouderij’ aan HAS vrij snel in de wereld van de vergunningen als adviseur voor de agrarische sector aan de slag gegaan. Haar focus ligt met name op vergunningen op het gebied van de natuurwetgeving en lost voor elke klant hun eigen stikstofcrisis op. Ze past de kennis vanuit de opleiding over luchtkwaliteit toe bij stikstofdepositieberekeningen, het adviseren over luchtemissies en het uitvoeren van luchtkwaliteitsonderzoeken.

 

Anne ter Beek

Anne ter Beek

Schrijf u nu in!

Heeft u vragen over deze bijeenkomst of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Tim Bakker
projectmanager VTH