De transitie naar een vastgoed-regieorganisatie

  • 15 juni
  • REEF-deelt-bijeenkomst
  • 17:30 - 20:15 uur
  • Gratis deelname

Meld je aan

De wereld is in beweging, zo ook de wereld van het vastgoed. Niet alleen door de ontwikkelingen in de markt, zoals de duurzaamheidsopgave, maar ook door de veranderende kijk op vastgoed en de rol van opdrachtgevers die hierin verandert. Steeds vaker gaan organisaties terug naar hun primaire taken, waardoor het beheren en beheersen een verschuiving maakt naar een vastgoed-regieorganisatie.

Bij REEF staat het delen van kennis centraal. Daarom organiseren wij jaarlijks tientallen REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, om idee├źn uit te wisselen, te leren van best practices en kennis te delen en op te halen bij vakgenoten. Deze kennissessies vinden plaats op de High Tech Campus in Eindhoven. Tijdens deze bijeenkomst delen we, in samenwerking met VB+ Vastgoed Groep, onze visie op het inrichten van een gedegen vastgoed-regieorganisatie. Wat zijn eigenlijk de trends en ontwikkelingen binnen de vastgoedbranche? Hoe moeten opdrachtgevers hierop inspelen en met welke keuzes krijgen zij te maken? 

Sprekers

Rob van Bussel is directeur en eigenaar van VB+ Vastgoed Groep. Als ervaren vastgoed-professional bezit hij veel kennis over hoe opdrachtgevers de transitie naar een vastgoed-regieorganisatie optimaal kunnen inzetten.

Maarten van Ham is business manager bij VB+ Vastgoed Groep. Maarten gaat tijdens deze bijeenkomst in op de trends en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en wat dit voor u als opdrachtgever betekent.

 

Rob van Bussel

Rob van Bussel

Maarten van Ham

Maarten van Ham

 

Meld u nu aan!

Heb je vragen over deze bijeenkomst of wil je meer informatie? Neem dan contact op met:

Sander Smits
teammanager Bouw en Infra