Hybride werken: het nieuwe normaal?

  • 15 juni
  • REEF-deelt-bijeenkomst
  • 17:30 - 20:15 uur
  • Gratis deelname

Aanmelden

Hybride werken heeft door het coronavirus een enorme toevlucht genomen. Is dit een modeverschijnsel of gaan we nooit meer volledig terug naar kantoor? 

Bij REEF staat het delen van kennis centraal. Daarom organiseren wij jaarlijks tientallen REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, om ideeën uit te wisselen, te leren van best practices en kennis te delen en op te halen bij vakgenoten. Veel bedrijven worstelen met hybride werken. Het is complexer dan een rooster vraagstuk. Het gaat om leiderschap, teams, performance management en verbinding. Het vraagt veelal om nieuwe, andere skills van leidinggevenden en teamleden. Waar moeten we op letten, welke ideeën zijn hierover, hoe zorgt u voor werkgeluk en wat kunnen we leren van experimenten van organisaties? Graag nemen wij u op 15 juni mee in de wereld van hybride werken. Deze kennissessie vindt plaats op de High Tech Campus in Eindhoven.

Spreker

Organisatieadviseur, trainer en ondernemer Bregje Spijkerman is een specialist in het teamproces. In 2016 richtte ze Teamtalk op, waarbij ze werkt met verschillende programma’s over zelforganisatie en nieuw leiderschap. Eind 2021 schreef ze het boek ‘Hybride teams: nieuwe routines voor betere resultaten en meer werkgeluk’.

 

Bregje Spijkerman

Bregje Spijkerman

 

Meld u nu aan!

Heeft u vragen over deze bijeenkomst of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Ingrid Oerlemans
teammanager Personeel en Organisatie, Finance and Control