Van idee naar succesvolle start-up - scaling additive manufacturing

  • 15 juni
  • REEF-deelt-kennisbijeenkomst
  • 17:30 - 20:15 uur
  • Gratis deelname

Aanmelden

3D-printen heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen en kent steeds meer toepassingen. Daarmee is het efficiënt herkennen, controleren, nabewerken en logistiek verwerken een wezenlijk aandachtspunt geworden in 3D-fabrieken. Waar product standaardisatie normaal het uitgangspunt is bij automatisering, is variatie juist de norm in additive manufacturing.

Bij REEF staat het delen van kennis centraal. Daarom organiseren wij jaarlijks tientallen REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, om ideeën uit te wisselen, te leren van best practices en kennis te delen en op te halen bij vakgenoten. Deze kennissessies vinden plaats op de High Tech Campus in Eindhoven. Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst legt REEF Development & Engineering, in samenwerking met spreker Stefan Rink van AM-Flow, de focus op 'scaling additive manufacturing'. 

AM-Flow is inmiddels van idee naar een snel groeiend bedrijf gegaan. Ze bouwen aan geavanceerde vision-, motion- en robotica-oplossingen met bijbehorende AI-software om de oneindigheid van vormen te kunnen verwerken die vandaag de dag industrieel geprint worden. Fabrieken in Nederland, Europa en de VS draaien op het AM-Flow™ en AM-Logic™ platform en het team heeft met het winnen van prestigieuze prijzen internationale erkenning gekregen. 

Agenda

  • Krijg inzicht in waar 3D-printen vandaag de dag staat
  • De belangrijkste trends van additive manufacturing
  • Hoe maak je een idee werkelijkheid?
  • Belangrijke tips & tricks om een start-up op te zetten én succesvol uit te bouwen

 

Spreker

Stefan Rink is medeoprichter en CEO van AM-Flow. Met veel ervaring in het opschalen van ondernemingen met baanbrekende technologie en bijbehorende disruptive business modellen, bouwt hij met zijn team en een aanstekelijk enthousiasme aan volgeautomatiseerde 3D-print fabrieken.

 

Stefan Rink

Stefan Rink

 

Schrijf u nu in!

Heeft u vragen over deze training of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Nordin Yahiaoui
teammanager Development and Engineering