Model Based Definition - de toekomst van engineering? 

  • 6 oktober
  • REEF-deelt-kennisbijeenkomst
  • 17:30 - 20:15 uur
  • Gratis deelname

Aanmelden

De laatste jaren is er veel te doen over Model Based Definition (MDB). Wat is het, waarom gebruiken we het en vooral: hoe doet u dat? Tot voor kort was de platte technische tekening het enige communicatiemiddel tussen de bedenker en maker van een product. Met de komst van Model Based Definition staan er wat veranderingen op de planning. Naast 2D-tekeningen gaat MBD een grotere rol spelen. In een interactieve sessie met Jos van Grinsven van Inventas bespreken we de voordelen van Model Based Definition, in combinatie met Product Manufacturing Information (PMI). 

Bij REEF staat het delen van kennis centraal. Daarom organiseren wij jaarlijks tientallen REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, om idee├źn uit te wisselen, te leren van best practices en kennis te delen en op te halen bij vakgenoten. Deze kennissessies vinden plaats op de High Tech Campus in Eindhoven. Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst legt REEF Development & Engineering, in samenwerking met spreker Jos van Grinsven van Inventas, de focus op 'Model Based Definition'. 

Inventas is een snelgroeiend trainingsinstituut. Met een team van 20 trainers verzorgen zij kwalitatief hoogwaardige trainingen voor engineers binnen de Benelux. Trainingen die noodzakelijk zijn voor de professionele ontwikkeling van de engineer. Trainingen met een impact voor het verder verbeteren van ontwerpvaardigheden.

Agenda

  • Model Based Definition: wat is het en waarom gebruiken we het?
  • Hoe past u MBD toe in de praktijk?
  • Interactieve en informatieve sessie.

 

Spreker

Jos van Grinsven is oprichter en CEO van Inventas Trainingen voor Technici. Met ruim 30 jaar ervaring in de mechanica en mechatronica bouwt hij met zijn team aan kwalitatief hoogwaardige trainingen voor engineers. 

 

Jos van Grinsven

Jos van Grinsven

 

Schrijf u nu in!

Heeft u vragen over deze training of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Nordin Yahiaoui
teammanager Development and Engineering