Vitaal met voeding

  • 31 augustus
  • Interne training

Dat voeding belangrijk is voor je gezondheid, vitaliteit en energielevel is voor velen niets nieuws. Desondanks vinden we het meestal lastig om daadwerkelijk op gezonde voeding te letten. Dit komt door het ontbreken van kennis, motivatie of discipline. Hoe breng je hier verandering in?

Voeding staat aan de basis van iedere topprestatie, of dit nu thuis is, op je werk of tijdens het beoefenen van jouw favoriete sport. Het heeft invloed op de hoeveelheid energie die jij ervaart, hoeveel geduld je hebt en hoe goed jij je kunt concentreren. Deze workshop neemt jou mee in alles wat je moet weten om gezond te kunnen leven, zodat jij nog beter wordt ondersteund bij het behalen van jouw doelen.

De workshop is te volgen op het kantoor van REEF. Het maximale aantal deelnemers is 8 personen. Benieuwd naar meer informatie en kosten voor deelname? Neem dan contact op met Kimberley de Groot via hr@reef.nl

  • Locatie: Beemdstraat 32, Eindhoven
  • Tijd: 17:00 - 20:00 uur (voor eten wordt gezorgd)
  • Trainer: Youness Alaoui
  • Aantal sessies: 1

Trainer:

Kennis delen vinden wij bij REEF erg belangrijk. Onze collega Youness Alaoui, projectmanager van team development en engineering & Supply chain, is het afgelopen jaar druk bezig geweest met vitaliteit, waaronder gezonde voeding. Na het volgen van vele trainingen en cursussen is hij klaar om zijn kennis te delen met de organisatie. 

 

Youness Alaoui

Youness Alaoui

Meer informatie

Deze training wordt enkel aangeboden aan onze projectspecialisten en intern personeel. Heb je een vraag over de training of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Kimberley de Groot, onze HR-adviseur.

Meer informatie

Heb je vragen over deze training of wil je meer informatie? Neem dan contact op met:

Kimberley de Groot
HR-adviseur