Persoonlijke effectiviteit

  • 5 en 19 juli
  • Interne training

Deze training is een praktijkgerichte introductie van de 'Seven habits' van Franklin Covey – de managementdenker van de 21ste eeuw. 

De training helpt jou op praktische wijze de onderliggende principes van effectiviteit en productiviteit in jouw praktijk toe te passen. De training bestaat uit twee sessies. De eerste sessie is gericht op de eerste drie eigenschappen van Covey, met focus op persoonlijke ontwikkeling: wees proactief, begin met het einddoel voor ogen en belangrijke zaken eerst. Tijdens de tweede training leer je alles over een optimale samenwerking met anderen. De laatste eigenschap brengt alles samen. Door de zaag scherp te houden ontwikkel en onderhoud je de voorgaande 6 eigenschappen. 

De training is te volgen op het kantoor van REEF en bieden wij kosteloos aan voor onze collega's. Het maximale aantal deelnemers is 10 personen. 

Data training: 5 en 19 juli

Locatie: Beemdstraat 32, Eindhoven
Tijd: 15.45 – 18.30 uur

Trainer

Voor deze training werken wij samen met Frank Schuurman. Frank is een oud-bekende van ons, want hij heeft zo'n 12 jaar gewerkt bij REEF. Hij heeft de principes van ‘The 7 habits’ eigen gemaakt waardoor hij aantoonbaar effectiever is geworden in zijn werk. 

 

Frank Schuurman

Frank Schuurman

Meer informatie

Deze training wordt enkel aangeboden aan onze projectspecialisten en intern personeel. Heb je een vraag over de training of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Kimberley de Groot, onze HR-adviseur.

Meer informatie

Heb je vragen over deze training of wil je meer informatie? Neem dan contact op met:

Kimberley de Groot
HR-adviseur