Lean Yellow Belt

  • 7, 14, 21 en 28 november
  • Interne training

Het effectief oplossen van problemen is de basis van een voortdurend verbeterende organisatie. Dit klinkt logisch, want als een probleem niet meer terugkomt dankzij dé oplossing, heb je een verbetering gerealiseerd. In praktijk komen we veel mensen en organisaties tegen die moeite hebben om problemen voorgoed op te lossen. Vaak keren dezelfde problemen na verloop van tijd terug.

Volg nu de training 'Lean Yellow Belt' en wordt opgeleid als probleemoplosser binnen de organisatie. Word nóg beter in de vaardigheden om problemen tot in de kern aan te pakken door het vinden van de hoofdoorzaak en deze weg te nemen. 

De training is te volgen op het kantoor van REEF en bieden wij kosteloos aan voor onze collega's. Het maximale aantal deelnemers is 8 personen.

Data training: 7, 14, 21 en 28 november

Locatie: Beemdstraat 34, Eindhoven
Tijd: 17.00 – 21.00 uur (inloop met eten tussen 17:00 - 18:00) 
Voor eten wordt gezorgd.

Trainer

Wij werken samen met het Leanhuis. Deze training wordt gegeven door Mark Pelzer, eigenaar van Leanhuis. Voor Mark draait alles om mensen. Het zijn immer mensen die in de organisatie van onschatbare waarde zijn. Bovendien kunnen mensen je organisatie beter maken en veranderingen realiseren.

 

Mark Pelzer

Mark Pelzer

Meer informatie

Deze training wordt enkel aangeboden aan onze projectspecialisten en intern personeel. Heb je een vraag over de training of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Kimberley de Groot, onze HR-adviseur.

Meer informatie

Heb je vragen over deze training of wil je meer informatie? Neem dan contact op met:

Kimberley de Groot
HR-adviseur