Communicatiestijlen

  • 3 en 22 november
  • Interne training

Bewust communiceren is een belangrijke pijler tot succes. Communiceren is belangrijk bij het opbouwen en onderhouden van relaties maar maakt jou ook een sterke gesprekspartner.

Tijdens training Communicatiestijlen leer je verschillende stijlen en niveaus van communicatie kennen. Daarnaast vertelt trainer Judith Jacobs jouw meer over hoe je anderen (on)bewust beïnvloed en zoomt ze in op De Roos van Leary. 

De training is te volgen op het kantoor van REEF en bieden wij kosteloos aan voor onze collega's. Het maximale aantal deelnemers is 12 personen. 

Data training: 3 en 22 november

Locatie: Beemdstraat 32, Eindhoven
Tijd: 16.00 - 20.00 uur

Trainer

Voor deze training werken wij samen met Judith Jacob. Judith heeft 30 jaar ervaring in leiderschap, training en coaching bij productiebedrijven, overheid, onderwijs en in de zakelijke dienstverlening in internationale en multiculturele omgevingen.

 

Judith Jacobs

Judith Jacobs

Meer informatie

Deze training wordt enkel aangeboden aan onze projectspecialisten en intern personeel. Heb je een vraag over de training of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Kimberley de Groot, onze HR-adviseur.

Meer informatie

Heb je vragen over deze training of wil je meer informatie? Neem dan contact op met:

Kimberley de Groot
HR-adviseur