Human Profiling®: dé oplossing in deze krappe arbeidsmarkt

  • 7 maart
  • REEF-deelt-kennisbijeenkomst
  • 17:30 - 20:30 uur
  • Gratis deelname

 

Aanmelden

Human Profiling®: dé oplossing in deze krappe arbeidsmarkt?

In de snel veranderde wereld van recruitment is het begrijpen van de ware intentie van een kandidaat essentieel voor succes. Human Profiling® laat zien hoe je, voorafgaand aan en tijdens je gesprek, achter deze intentie kan komen. Het is gebaseerd op de meest recente gedragswetenschap en daardoor zeer modern in effectiviteit.

In het moderne recruitment draait het met name om ‘wie’ de kandidaat is, in plaats van ‘wat’ de kandidaat kan. Van de recruiter wordt verwacht dat hij of zij dit snel, doeltreffend en real time tijdens het gesprek kan achterhalen, zonder daarvoor nog een extra assessment center of persoonlijkheidstest nodig te hebben. Hierbij is inzicht vereist in onder andere dominante karaktereigenschappen en wat iemands natuurlijke gedrag is ten opzichte van zijn of haar normatieve gedrag, maar ook de (ware) intentie van de kandidaat.

Tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op 7 maart op de High Tech Campus (Eindhoven) krijg je de basishandvatten mee van Human Profiling® die je de volgende dag meteen kunt toepassen in de praktijk.  

Wat je verder te weten komt in deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst:

  • Wat micro- en macro-expressies zijn, en hoe je ze kunt lezen en interpreteren voor waardevolle informatie.
  • Het creëren van een baseline om binnen enkele minuten inzicht te krijgen in de dominante karaktereigenschappen van een individu door middel van doelgerichte vragen.
  • Het bepalen van iemands intentie aan de hand van geschreven teksten, zoals e-mails, LinkedIn-berichten en WhatsApp-communicatie.
  • Bewustwording van je eigen gedrag om betere controle en regie te behouden tijdens gesprekken.
  • Het verhogen van de kwaliteit van beslissingen, adviezen en keuzes door minimaal 65% meer informatie uit gesprekken te halen met behulp van Human Profiling®.

 

Spreker

Maak kennis met Gert Jan Schenau, een doorgewinterde professional met meer dan 21 jaar ervaring in HR in diverse bedrijven en branches. In 2009 begon hij met de ontwikkeling van Human Profiling® en startte hij in 2014 zijn eigen bedrijf, ICU NL. Gert Jan heeft Human Profiling® getraind in uiteenlopende sectoren, van HR-professionals tot politie, diverse ministeries, defensie, ondernemers en accountants. Zijn expertise en praktijkgerichte aanpak zorgen voor een waardevolle ervaring tijdens deze sessie.

Gert Jan Schenau

Gert Jan Schenau

 

 

Meld u nu aan!

Datum: 7 maart
Tijden: 17:30 - 20:30 uur (voor eten wordt gezorgd)
Locatie: Conference Center, High Tech Campus
Gratis deelname

Via onderstaand formulier kunt u zichzelf aanmelden voor deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst. Reserveer op tijd uw plaats, want er is ruimte voor maximaal 35 personen. 

Het kan enkele seconden duren voordat u wordt doorgestuurd naar de bevestigingspagina.

Heeft u vragen over deze bijeenkomst of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Martijn van der Heijden
recruitment manager