Human Profiling Opleidingstraject

  • 2 november, 30 november en 12 december 2023
  • Opleiding

Meld u aan

Human Profiling® is een unieke interview -en gesprekstechniek waarmee u mensen kunt ‘lezen’ en integriteit van mens en informatie kunt toetsen. Het voorspellende karakter van Human Profiling kenmerkt zich in de vaststelling van intenties van personen. Met andere woorden, Human Profiling stelt ons daadwerkelijk in staat om achter de ware intenties van de ander te komen. Wilt u zich specialiseren in Human Profiling®? Schrijf u dan in voor een van de opleidingstrajecten.

Leer op een inspirerende en zeer interactieve manier hoe u de taal van het lichaam kunt lezen in combinatie met de woorden die worden gezegd. Kom, op basis van Communicatie in 3D®, achter de intenties van de ander en meet integriteit. Voorkom risico’s met betrekking tot verkeerde beslissingen voor uzelf en uw organisatie. Genereer minimaal 65% meer informatie in een korter tijdsbestek. Kortom, upgrade de kwaliteit van uw gesprek en wees onderscheidend dankzij deze unieke competentie.

Driedaagse opleiding

De driedaagse opleiding Human Profiling® kunt u op twee manieren volgen, namelijk in-company of op het kantoor van REEF.

REEF-kantoor, open inschrijving

Wilt u de opleiding volgen op het kantoor van REEF, dan bieden wij u dit aan voor €1.650,- (ex btw) per deelnemer. Het maximum aantal deelnemers is 8, dus wees er snel bij!

Data opleidingstraject: 2 november, 30 november en 12 december 2023

Tijd: 14.00 – 20.00 uur
Voor broodjes wordt gezorgd.

In-company

U kunt er ook voor kiezen om de opleiding bij u op locatie te volgen. De training Human Profiling voor Professionals omvat 18 uren training welke we volledig conform uw wensen verdelen. De groepen worden klein gehouden en gemaximeerd voor 8 deelnemers.

Wij gaan graag met u in overleg om dit volgens uw wensen op maat in te richten en passende data af te spreken. Voor een offerte en aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Oerlemans, teammanager REEF.

Trainer

Wij werken samen met IC}U. Deze training wordt gegeven door Gert Jan Schenau, grondlegger van Human Profiling® en eigenaar van IC}U.

Human Profiling® is een wetenschappelijke communicatie methode, gebaseerd op de door ICU gepatenteerde formule. Deze training vormt een basis voor de Registeropleiding tot Certified Integrity Specialist® (CIS). Deze gedeponeerde titel mag door de professionals achter de achternaam worden gedragen.

 

Gert Jan Schenau

Gert Jan Schenau

Schrijf u nu in!

Heeft u vragen over deze training of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Ingrid Oerlemans
teammanager Personeel en Organisatie, Finance and Control