Human Profiling Masterclass

  • 26 september en 3 oktober
  • Masterclass
  • 14:00 - 18:00 uur
  • € 595,-

De makers van Human Profiling®, onze partner IC}U, hebben een nieuw onderdeel aan hun methodiek toegevoegd, ‘Statement Analysis’.

Dagelijks ontvangen we een grote hoeveelheid aan e-mails, brieven en andere soortgelijke teksten. Wanneer we deze teksten lezen, zijn we vaak meer gefocust op de boodschap dan op het gedrag dat aan het overbrengen van de boodschap gekoppeld is. Dit is logisch, omdat we het gedrag van de schrijver ‘niet zien’ op het moment dat we zijn of haar tekst lezen.

Met behulp van Statement Analysis zijn we in staat om daadwerkelijk het gedrag en de emotie van de schrijver van een tekst te lezen alsof deze voor je staat!

Wil je hier meer over weten? Kom dan naar de Human Profiling Masterclass - Statement Analysis op 26 september en 3 oktober. Maak kennis met de basisprincipes van Statement Analysis om nog meer diepgang te geven aan geschreven communicatie en om de ander beter te begrijpen of je op de best mogelijke manier voor te bereiden op je gesprekken. 

Tijdens deze masterclass leer je:

  • De principes en de werkwijze van Statement Analysis op de juiste manier toe te passen.
  • Het Archetype van de ander vast te stellen zodat je dit in jouw eigen praktijk binnen 4 à 5 minuten kunt.
  • Op basis daarvan de juiste gespreks -of schriftelijke reactie strategie te kiezen.
  • Conform de Human Profiling techniek Inquiry toe te passen.

REEF-kantoor

De masterclass is te volgen op het kantoor van REEF en bieden wij aan voor € 595,-. Het minimum aantal deelnemers is 6, maximaal 8.

Datum masterclass: 26 september en 3 oktober 2022

Tijd: 14:00 – 18.00 uur
Voor broodjes wordt gezorgd.

Trainer

Wij werken samen met IC}U. Deze masterclass wordt gegeven door Gert Jan Schenau, grondlegger van Human Profiling® en eigenaar van IC}U.

Human Profiling® is een wetenschappelijke communicatie methode, gebaseerd op de door ICU gepatenteerde formule. Deze masterclass vormt een basis voor de Registeropleiding tot Certified Integrity Specialist® (CIS). Deze gedeponeerde titel mag door de professionals achter de achternaam worden gedragen.

 

Gert Jan Schenau

Gert Jan Schenau

Schrijf je nu in!

Heeft u vragen over deze masterclass of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Ingrid Oerlemans
teammanager Personeel en Organisatie, Finance and Control