Human Profiling Experience

  • Januari 2022 (onder voorbehoud)
  • Training

Human Profiling® is een unieke interview -en gesprekstechniek waarmee u mensen kunt ‘lezen’ en integriteit van mens en informatie kunt toetsen. Het voorspellende karakter van Human Profiling kenmerkt zich in de vaststelling van intenties van personen. Met andere woorden, Human Profiling stelt ons daadwerkelijk in staat om achter de ware intenties van de ander te komen. Wilt u zich specialiseren in Human Profiling®? Schrijf u dan in voor de training.

Leer op een inspirerende en zeer interactieve manier hoe u de taal van het lichaam kunt lezen in combinatie met de woorden die worden gezegd. Kom, op basis van Communicatie in 3D®, achter de intenties van de ander en meet integriteit. Voorkom risico’s met betrekking tot verkeerde beslissingen voor uzelf en uw organisatie. Genereer minimaal 65% meer informatie in een korter tijdsbestek. Kortom, upgrade de kwaliteit van uw gesprek en wees onderscheidend dankzij deze unieke competentie.

REEF-kantoor, open inschrijving

De training is te volgen op het kantoor van REEF en bieden wij kosteloos aan. Het minimum aantal deelnemers is 5 personen. 

Data workshop: januari 2022 (onder voorbehoud)

Tijd: 17.00 – 20.00 uur
Voor broodjes wordt gezorgd.

Trainer

Wij werken samen met IC}U. Deze training wordt gegeven door Gert Jan Schenau, grondlegger van Human Profiling® en eigenaar van IC}U.

Human Profiling® is een wetenschappelijke communicatie methode, gebaseerd op de door ICU gepatenteerde formule. Deze training vormt een basis voor de Registeropleiding tot Certified Integrity Specialist® (CIS). Deze gedeponeerde titel mag door de professionals achter de achternaam worden gedragen. 

 

Gert Jan Schenau

Gert Jan Schenau

Wegens de huidige coronamaatregelen wordt het evenement verplaatst. 

Meer informatie volgt zo snel mogelijk. Excuses voor het ongemak!

Heeft u vragen over deze training of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Ingrid Oerlemans
teammanager Personeel en Organisatie