Human Profiling Experience

  • 24 mei
  • Training
  • 18:00- 20:30 uur
  • Gratis deelname

De makers van Human Profiling®, onze partner IC}U, hebben een nieuw onderdeel aan hun methodiek toegevoegd, ‘Statement Analysis’.

Dagelijks ontvangen we een grote hoeveelheid aan e-mails, brieven en andere soortgelijke teksten. Wanneer we deze teksten lezen, zijn we vaak meer gefocust op de boodschap dan op het gedrag dat aan het overbrengen van de boodschap gekoppeld is. Dit is logisch, omdat we het gedrag van de schrijver ‘niet zien’ op het moment dat we zijn of haar tekst lezen.

Met behulp van Statement Analysis zijn we in staat om daadwerkelijk het gedrag en de emotie van de schrijver van een tekst te lezen alsof deze voor je staat!

Wil je hier meer over weten? Kom dan naar de Human Profiling Experience -Statement Analysis op 24 mei. Vanaf 18:00 uur ben jij en eventueel iemand die je mee wilt nemen van harte welkom op het hoofdkantoor van REEF. Maak kennis met de basisprincipes van Statement Analysis om nog meer diepgang te geven aan geschreven communicatie en om de ander beter te begrijpen of je op de best mogelijke manier voor te bereiden op je gesprekken. 

REEF-kantoor, open inschrijving

De training is te volgen op het kantoor van REEF en bieden wij kosteloos aan. Het minimum aantal deelnemers is 15 personen (één per organisatie). 

Datum workshop: 24 mei 2022

Tijd: 18:00 – 20.30 uur
Voor broodjes wordt gezorgd.

Trainer

Wij werken samen met IC}U. Deze training wordt gegeven door Gert Jan Schenau, grondlegger van Human Profiling® en eigenaar van IC}U.

Human Profiling® is een wetenschappelijke communicatie methode, gebaseerd op de door ICU gepatenteerde formule. Deze training vormt een basis voor de Registeropleiding tot Certified Integrity Specialist® (CIS). Deze gedeponeerde titel mag door de professionals achter de achternaam worden gedragen.

 

Dit evenement is vol

Wilt u toch meer informatie ontvangen over de Human Profiling Experience of REEF Personeel en Organisatie? Neem dan contact op met Ingrid Oerlemans.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze training of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Ingrid Oerlemans
teammanager Personeel en Organisatie, Finance and Control