Hoe het 'Grijze Goud' zorgt voor de verbetering van de bedrijfsresultaten binnen Asset Management

  • 26 oktober
  • REEF-deelt-kennisbijeenkomst
  • 17:30 - 20:30 uur
  • Gratis deelname

Aanmelden

Hoe het 'Grijze Goud' zorgt voor de verbetering van bedrijfsresultaten binnen Asset Management

In een wereld waarin duurzaamheid, milieu en efficiënt gebruik van grondstoffen steeds belangrijker worden, ontstaat er een toenemende druk vanuit de maatschappij en overheid op bedrijven. Vanuit dit vertrekpunt is het verminderen van stilstandskosten een essentiële stap binnen Asset Management en onderhoud.

Uit onderzoek (ULTIMO Trent report 2021) is gebleken dat 82% van de Asset Managers niet weet hoe hoog de stilstandskosten per uur voor de eigen organisatie zijn. Ruim 60% van de asset managers heeft ongeplande stilstanden ervaren in 2021. Binnen de Productie en Processing industrie ligt dat zelfs op ruim 80%! 

Tijdens deze kennissessie, in samenwerking met spreker Gert Broekman van GrijsGoud Advies, duiken we dieper in dit onderwerp. U doet waardevolle tips en inzichten op die u direct kunt toepassen. Na het bijwonen van deze kennissessie heeft u meer inzicht in:

  • Hoe een nieuwe benadering van onderhoud kan leiden tot positieve invloed op stilstandskosten met behoud van hetzelfde onderhoudsbudget;
  • Of uw bedrijf ruimte heeft voor verbetering op het gebied van stilstandskosten en onderhoudsoptimalisatie;
  • Hoe u de juiste gegevens kunt meten, verzamelen en inrichten voor stilstandskostenreductie;
  • Hoe een integrale aanpak met gezamenlijke acties van productie- en onderhoudsmedewerkers; de inzet van het bedrijfseigen ‘Grijze Goud' leidt tot verbetering van de bedrijfsresultaten.
     

Bij REEF staat het delen van kennis centraal. Daarom organiseren wij jaarlijks REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, om ideeën uit te wisselen, te leren van best practices en kennis te delen en op te halen bij vakgenoten. Graag nemen wij u tijdens de kennissessie van 26 oktober mee in hoe u stilstandskosten kunt verminderen en onderhoud kunt optimaliseren. Deze sessie vindt plaats op de High Tech Campus (Eindhoven).

 

Spreker

Onze spreker, Gert Broekman van GrijsGoud Advies, heeft maar liefst 36 jaar ervaring in Asset Management, Onderhoudsmanagement en Projectmanagement. Met een brede expertise en ervaring binnen AM-organisaties, maar ook als interne klant van de eigen AM-organisatie, helpt Gert bedrijven om hun Asset Management en onderhoudsstrategieën te optimaliseren.

Gert Broekman

Gert Broekman

 

 

Meld u nu aan!

Datum: 26 oktober
Tijden: 17:30 - 20:30 uur (voor eten wordt gezorgd)
Locatie: Conference Center, High Tech Campus
Gratis deelname

Via onderstaand formulier kunt u zichzelf aanmelden voor deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst. Reserveer op tijd uw plaats, want er is ruimte voor maximaal 30 personen. 

Het kan enkele seconden duren voordat u wordt doorgestuurd naar de bevestigingspagina.

Heeft u vragen over deze bijeenkomst of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

John van de Gevel
teammanager Proces en Productie