High Performing Teams: Het geheim achter succesvolle teams

  • 26 oktober
  • REEF-deelt-bijeenkomst
  • 17:30 - 20:30 uur
  • Gratis deelname

Aanmelden

High Performing Teams: Het geheim achter succesvolle teams

High Performing Teams, of ook wel topteams, zijn geen toevalstreffer. Ze zijn het resultaat van strategische planning, gecoördineerde inspanningen en bewuste keuzes.

In onze bijeenkomst nemen Frank Brilman en Jaco Jansen u mee in de wereld van effectieve teamdynamiek en leiderschap. Zij gaan dieper in hoe teams functioneren in diverse contexten en hoe ze de kracht van samenwerking, innovatie en vertrouwen inzetten om succesvol te zijn.

Na het bijwonen van deze kennissessie heeft u meer inzicht in:­

  • Welke mindset, dynamiek en tactieken High Performing Teams gebruiken om succesvol te zijn;
  • Hoe ieder teamlid bijdraagt aan de collectieve kennis en expertise, wat resulteert in synergie;
  • Praktische inzichten en bruikbare strategieën voor effectieve samenwerking van uw eigen team.


Bij REEF staat het delen van kennis centraal. Daarom organiseren wij jaarlijks REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, om ideeën uit te wisselen, te leren van best practices en kennis te delen en op te halen bij vakgenoten. Graag nemen wij u op 26 oktober mee in de werking van High Performing Teams. Deze kennissessie vindt plaats op de High Tech Campus (Eindhoven).

 

Sprekers

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst delen Frank Brilman en Jaco Jansen hun uitgebreide ervaring en expertise over High Performing Teams. Frank Brilman, auteur van het boek "Reimagine Teams", brengt zijn jarenlange ervaring in leiderschap en teamontwikkeling naar onze bijeenkomst. Met een achtergrond in organisatiepsychologie en managementconsulting heeft Frank een scherp inzicht in de dynamiek van High Performing Teams.

Jaco Jansen, mede-oprichter van het gerenommeerde High Performing Teams, brengt zijn expertise in teamoptimalisatie naar de bijeenkomst. Met jarenlange ervaring in het adviseren van organisaties bij het creëren van samenwerkingsgerichte culturen, voegt Jaco diepgaande inzichten toe aan de discussie over High Performing Teams. Zijn ervaring en praktische benadering bieden waardevolle perspectieven om uw team naar een hoger niveau te tillen.

Frank Brilman

Frank Brilman

 

 

Jaco Jansen

Jaco Jansen

Meld u nu aan!

Datum: 26 oktober
Tijden: 17:30 - 20:30 uur (voor eten wordt gezorgd)
Locatie: Conference Center, High Tech Campus
Gratis deelname

Via onderstaand formulier kunt u zichzelf aanmelden voor deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst. Reserveer op tijd uw plaats, want er is ruimte voor maximaal 50 personen. 

Het kan enkele seconden duren voordat u wordt doorgestuurd naar de bevestigingspagina.

Heeft u vragen over deze bijeenkomst of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Sanne van der Wurff
projectmanager Personeel en Organisatie