Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer

  • 6 oktober
  • REEF-deelt-kennisbijeenkomst
  • 17:30 - 20:15 uur
  • Gratis deelname

Aanmelden

Ieder bedrijf heeft er mee te maken; (ongepast) gedrag van werknemers op de werkvloer. Daarnaast is het een 'hot topic' in het nieuws. Het ene na het andere voorbeeld van grensoverschrijdend gedrag komt naar boven. Ook komen er steeds meer voorbeelden in de rechtspraak, waarbij dit soms zelfs een grond is voor ontslag op staande voet. Het is belangrijk om als werkgever duidelijke regels te hanteren en beleid te voeren. Door aan de voorkant een goed fundament neer te zetten, kenbaar te maken wat wel of niet kan én een goed sanctiebeleid neer te zetten, voorkomt u ongewenste situaties en kunt u handelen indien deze zich toch voordoen. Wat is grensoverschrijdend gedrag? Hoe kunt u een goed beleid neerzetten? Welke sancties zijn geoorloofd? Dit krijgt u allemaal te horen tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst.

Bij REEF staat het delen van kennis centraal. Daarom organiseren wij jaarlijks tientallen REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, om ideeën uit te wisselen, te leren van best practices en kennis te delen en op te halen bij vakgenoten. Deze kennissessies vinden plaats op de High Tech Campus in Eindhoven. Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst gaat onze collega Marlou Savelkoul in op grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. 

Agenda

  • Waarom zou elk bedrijf een duidelijk beleid moeten hanteren?
  • Leer meer over de inhoud van een beleid en de mogelijkheden die u kunt inzetten.
  • Creëer een veilige en vertrouwde werkomgeving.

 

Spreker

Marlou Savelkoul heeft naast een universitaire studie Rechten meerdere jaren ervaring opgedaan als bedrijfsjurist voor verschillende bedrijven. Sinds 2020 staat zij als bedrijfsjurist aan het roer van onze adviesdienst REEF geeft raad, waarmee we op een laagdrempelige manier juridische ondersteuning op diverse rechtsgebieden bieden.

 

Marlou Savelkoul

Marlou Savelkoul

 

Schrijf u nu in!

Heeft u vragen over deze training of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Marlou Savelkoul
bedrijfsjurist