ERP in de praktijk: van start tot succesvolle implementatie

  • 7 maart
  • REEF-deelt-bijeenkomst
  • 17:30 - 20:30 uur
  • Gratis deelname

Aanmelden

ERP in de praktijk: van start tot succesvolle implementatie

ERP-systemen, de kloppende digitale harten van moderne organisaties. Enterprise Resource Planning (ERP) systemen, zoals SAP, AFAS en Dynamics, vormen de ruggengraat van bedrijfsprocessen en hebben een diepgaande invloed op de financiële strategieën van een onderneming. In de dynamische omgeving van finance is kennis over ERP-systemen meer dan ooit cruciaal.

Wanneer u voor de uitdaging staat om van ERP-systeem te wisselen, nieuwe modules te implementeren of een systeem voor een geheel nieuw bedrijf op te zetten, beginnen de handjes klam te worden en uw brein overuren te maken. Want één ding weet u zeker, dit gaat een uitdaging worden.

Op de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op 7 maart op de High Tech Campus (Eindhoven) delen we niet alleen kennis, maar bieden we ook praktische inzichten voor professionals die betrokken zijn bij ERP-projecten. Verder komt u tijdens deze interactieve sessie meer te weten over:

  • verschillende fasen van een SAP-implementatie aan de hand van een boeiende casus.
  • de voor- en nadelen van ERP-implementaties en een dieper begrip van go en no-go momenten.
  • inzicht in de rol van de financiële afdeling bij ERP-projecten.
  • uitdagingen en kansen bij het implementeren van nieuwe modules binnen een bestaand ERP-systeem.
  • dynamiek van het opzetten van een systeem voor een geheel nieuw bedrijf.

 

Spreker

Sinds 3.5 jaar is Daisy Boogerd als Projectspecialist Finance & Control bij REEF aan het werk. Met haar 5 jaar werkervaring bij verschillende multinationals is zij vorig jaar mei als Business Controller bij een opdracht gestart met een mooie nieuwe uitdaging. Toen zij in mei begon met haar opdracht was de taak voor de eerste twee weken direct duidelijk; schrijf een Blueprint voor een nieuw ERP systeem (SAP Business One). 

Dit was slechts een heel klein onderdeel van de ERP implementatie welke vanuit een Demerger is voortgekomen. Waar tot op heden het bedrijf nog in twee systemen werkt en de plannen worden uitgewerkt om de verdere implementatie te voltooien zijn er nog iedere dag nieuwe ideeën en kleine systeemverbeteringen. En kijken we uiteraard met vol enthousiasme uit naar de verdere implementatie!

Daisy Boogerd

Daisy Boogerd

 

 

Meld u nu aan!

Datum: 7 maart
Tijden: 17:30 - 20:30 uur (voor eten wordt gezorgd)
Locatie: Conference Center, High Tech Campus
Gratis deelname

Via onderstaand formulier kunt u zichzelf aanmelden voor deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst. Reserveer op tijd uw plaats, want er is ruimte voor maximaal 35 personen. 

Het kan enkele seconden duren voordat u wordt doorgestuurd naar de bevestigingspagina.

Heb je vragen over deze bijeenkomst of wil je meer informatie? Neem dan contact op met:

Bas Reef
Projectmanager Finance & Control