Disfunctionerende werknemer: Wat nu?!

  • 9 februari
  • REEF-deelt-kennisbijeenkomst
  • 17:30 - 20:30 uur
  • Gratis deelname

Aanmelden

Medewerkers, het menselijke kapitaal van een organisatie, kunnen het succes van uw organisatie bepalen en in sommige gevallen ook verstoren, waardoor beoogde doelen niet behaald worden. In dit geval kan er sprake zijn van een disfunctionerende werknemer; wat nu? Welke stappen moet je nemen als werkgever? Hoe geef je de juiste feedback en wat als de medewerker deze niet accepteert? Aan welke eisen moet een verbetertraject minimaal voldoen?

Tijdens deze kennisbijeenkomst krijgt u antwoord op deze vragen en meer. Er wordt namelijk ook ingegaan op actuele jurisprudentie, zodat uw organisatie op de hoogte is van de recente ontwikkelingen en passende stappen in geval van disfunctioneren.

Bij REEF staat het delen van kennis centraal. Daarom organiseren wij jaarlijks tientallen REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, om ideeën uit te wisselen, te leren van best practices en kennis te delen en op te halen bij vakgenoten. Deze kennissessies vinden plaats op de High Tech Campus in Eindhoven. Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst legt Marlou Savelkoul van REEF-geeft-raad, in samenwerking met spreker Mijntje Jansen-van Beek, de focus op de disfunctionerende werknemer en hoe hiermee om te gaan.

Sprekers

Mijntje Jansen-van Beek (1972) studeerde rechten in Tilburg en werd in 1998 beëdigd. Ze werkte een paar jaar bij een adviesbureau en ging toen aan de slag bij de voorloper van Hermanides Advocaten.

Marlou Savelkoul heeft naast een universitaire studie Rechten meerdere jaren ervaring opgedaan als bedrijfsjurist voor verschillende bedrijven. Sinds 2020 staat zij als bedrijfsjurist aan het roer van onze adviesdienst REEF geeft raad, waarmee we op een laagdrempelige manier juridische ondersteuning op diverse rechtsgebieden bieden.

 

Mijntje Jansen-van Beek

Mijntje Jansen-van Beek

Marlou Savelkoul

Marlou Savelkoul

 

Schrijf u nu in!

Heeft u vragen over deze training of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Marlou Savelkoul
bedrijfsjurist