De rol van de Finance Professional in een gedigitaliseerde wereld

  • 26 oktober
  • REEF-deelt-bijeenkomst
  • 17:30 - 20:30 uur
  • Gratis deelname

Aanmelden

De rol van de Finance Professional in een gedigitaliseerde wereld.

In het tijdperk van snelle digitalisering en technologische vooruitgang staat het thema ‘Systeem versus Mens’ ook binnen de financiële wereld hoog op de agenda. Doordat technologie routinetaken overneemt, zijn finance professionals genoodzaakt om cijfers aan te duiden in plaats van alleen gegevens te verzamelen.

Deze verandering vraagt om een aanpassing in vaardigheden, met nadruk op analytisch denken, strategische interpretatie en een diep begrip van de context waarin financiële data wordt gegenereerd. Door deze verandering in te zien, kunnen finance professionals technologie inzetten om efficiëntie te vergroten, terwijl ze tegelijkertijd ingewikkelde analyses, strategische beslissingen en innovatieve oplossingen aansturen die organisaties vooruit helpen.

Tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op 26 oktober op de High Tech Campus (Eindhoven) duiken we dieper in de rol van de finance professional in een gedigitaliseerde wereld, waardoor u meer te weten komt over:

  • De ontwikkelingen in de financiële sector na 2000, met aandacht voor de digitaliseringstrend;
  • De huidige en toekomstige rol van finance professionals en hoe talent kan worden aangetrokken en behouden;
  • Een praktijk voorbeeld vanuit Vebego; een aanpak waarbij veranderingen en uitdagingen worden belicht binnen de context van een groeiende organisatie.

 

Spreker

Met 20 jaar ervaring, waarvan 10 jaar als controller in de Transport & Logistiek en de laatste 10 jaar als Finance Manager bij Vebego, biedt Friso Mertens waardevolle inzichten over digitalisering, procesverbetering en teamwerk. Zijn expertise komt voort uit betrokkenheid bij ingrijpende veranderingen, zoals de implementatie van inkoopfactuur-scanning en herkenning en het opzetten van verplichtingenadministratie.

Friso Mertens

Friso Mertens

 

 

Meld u nu aan!

Datum: 26 oktober
Tijden: 17:30 - 20:30 uur (voor eten wordt gezorgd)
Locatie: Conference Center, High Tech Campus
Gratis deelname

Via onderstaand formulier kunt u zichzelf aanmelden voor deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst. Reserveer op tijd uw plaats, want er is ruimte voor maximaal 35 personen. 

Het kan enkele seconden duren voordat u wordt doorgestuurd naar de bevestigingspagina.

Heb je vragen over deze bijeenkomst of wil je meer informatie? Neem dan contact op met:

Joyce Feijen
Projectmanager Finance & Control