De psychologie van samenwerking: een kwestie van vertrouwen

  • 20 juni
  • REEF-deelt-bijeenkomst
  • 17:30 - 20:30 uur
  • Gratis deelname

Aanmelden

De psychologie van samenwerking: een kwestie van vertrouwen

Hoe komt het toch dat we, vaak tegen beter weten in, ons eigen belang voorop stellen in plaats te kiezen voor het collectief en daarmee een sterke samenwerking? Zijn we dan inderdaad zo egocentrisch? Of zijn er andere redenen voor dergelijk gedrag wat we allemaal vertonen?

In de moderne zakenwereld is effectieve samenwerking cruciaal. Mensen moeten effectief kunnen samenwerken om complexe problemen op te lossen, projecten te voltooien en innovatieve oplossingen te ontwikkelen.

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst inspireert Marnix Feller (Psycholoog NIP van arbeid, gezondheid & organisaties) de deelnemers om vanuit samenwerking de bedrijfsresultaten te verbeteren. Hij belicht de psychologische aspecten van keuzes in sociale context en benadrukt het belang van wederzijds vertrouwen voor het collectief belang en zakelijk succes.

Wat je verder te weten komt tijdens deze kennissessie:

  • Begrip van sociale psychologie en hoe gedrag anderen beïnvloedt, met directe toepassingen in HR.
  • Interactieve simulaties die deelnemers uitdagen om beslissingen te nemen en de intenties erachter te onderzoeken.
  • Gelegenheid tot uitwisseling van gedachten en ideeën om bewustwording te vergroten over individueel gedrag, stakeholder-relaties en sociale dynamiek binnen organisaties.

Bij REEF staat het delen van kennis centraal. Daarom organiseren wij jaarlijks REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, om ideeën uit te wisselen, te leren van best practices en kennis te delen en op te halen bij vakgenoten. Graag nemen wij jou op 20 juni tijdens een workshop mee in de psychologie van samenwerking. Deze kennissessie vindt plaats op de High Tech Campus (Eindhoven).


Spreker & hosts

Maak kennis met Drs. Marnix Feller, een ervaren Psycholoog NIP van arbeid, gezondheid & organisaties. Vanuit zijn eigen praktijk, MXF Bedrijfspsychologie, begeleidt Marnix bedrijven en individuen bij het vertalen van hun visie naar concreet gedrag. Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenskomst deelt Marnix zijn kennis en ervaring over bovengenoemde psychologische dilemma's.

Marnix Feller

Marnix Feller

 

 

Christian Messerschmidt

Christian Messerschmidt

Davy Denkers

Davy Denkers

Meld je nu aan!

Datum: 20 juni
Tijden: 17:30 - 20:30 uur (voor eten wordt gezorgd)
Locatie: Conference Center, High Tech Campus
Gratis deelname

Klik hieronder op 'Reserveer een plek' om een ticket te bemachtigen voor deze kennisbijeenkomst. Reserveer op tijd jouw plaats, want er is ruimte voor maximaal 50 personen.

Heeft u vragen over deze bijeenkomst of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Christian Messerschmidt
Projectmanager Personeel en Organisatie