De opkomst van ChatGPT en de kansen voor recruitment

 • 22 juni
 • REEF-deelt-kennisbijeenkomst
 • 17:30 - 20:30 uur
 • Gratis deelname

Aanmelden

Ontdek hoe je nóg betere talenten uit de arbeidsmarkt kunt werven zonder groot budget. Iedereen heeft het erover, maar velen weten nog niet goed hoe je er op een impactvolle manier gebruik van maakt: ChatGPT.

Er wordt veel over gesproken en er wordt beweerd dat de opkomst hiervan voor een revolutie in de wereld gaat zorgen. Zo ook binnen recruitment. ChatGPT zorgt er namelijk voor dat jij nóg betere kandidaten uit de arbeidsmarkt aan je weet te binden, ook wanneer je geen groot budget hebt. 

Hoe ChatGPT van onmisbare waarde voor jou als recruitment-professional kan zijn, vertelt Kevin van Houten jou tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op 22 juni op de High Tech Campus (Eindhoven). Bij REEF staat kennisdelen centraal en dit doen we op de High Tech Campus in Eindhoven. Tijdens de bijeenkomst wisselen we ideeën uit, leren we van best practices en halen we kennis op bij vakgenoten. 

Sprekers

Kevin van Houten geeft training op het gebied van Employer Branding en arbeidsmarktcommunicatie. Hoe moet je beginnen en waar moet je op letten? Kevin is volledig op de hoogte over ChatGPT en hoe je dit slim in kunt zetten.

  Kevin van Houten

  Kevin van Houten

   

  Schrijf u nu in!

  Heeft u vragen over deze bijeenkomst of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

  Martijn van der Heijden
  recruitment manager