De digitalisatie van EHS

  • 22 juni
  • REEF-deelt-kennisbijeenkomst
  • 17:30 - 20:30 uur
  • Gratis deelname

Aanmelden

Sinds de coronapandemie is digitalisering in een stroomversnelling terecht gekomen en is het een belangrijke ontwikkeling binnen het vakgebied EHS. Het is essentieel om mee te gaan in deze veranderingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst gaan we dieper in op de digitalisering van het vakgebied en hoe u hiervan kunt profiteren.

In een wereld die steeds sneller draait en waarin informatie overvloedig is, is het van groot belang om te weten hoe u kunt profiteren van de digitale mogelijkheden binnen ons vakgebied. We richten ons tijdens deze kennissessie op het proces van digitalisatie en wat u nodig heeft voor een effectieve en efficiënte digitale implementatie. U krijgt inzicht in welke resultaten dit oplevert en hoe u deze resultaten kunt toepassen in de dagelijkse werkzaamheden. De REEF-deelt-kennismaking neemt plaats op 22 juni op de High Tech Campus (Eindhoven).

 

Spreker

Samuël Bettink is een ambitieuze young professional en richt zich op het inzetten van diverse digitale middelen om het vakgebied EHS sterk neer te zetten binnen organisaties. Zijn passie ligt bij het opzetten van robuuste systemen om medewerkers juist te informeren over EHS. Samuël draagt, door middel van data, rationele opties aan voor het verbeteren van de EHS cultuur.

Samuël Bettink

Samuël Bettink

 

Schrijf u nu in!

Heeft u vragen over deze bijeenkomst of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Koen Kleyweght
Projectmanager HSE