Binden en boeien van medewerkers d.m.v. Gamifaction en Serious Gaming

  • 9 februari
  • REEF-deelt-kennisbijeenkomst
  • 17:30 - 20:30 uur
  • Gratis deelname

Aanmelden

Om organisatiedoelen en gedragsverandering te realiseren, is het essentieel om medewerkers optimaal te binden en boeien. Hoe precies? Probeer een vernieuwende wijze door middel van Gamification en Serious Games.

De meest effectieve manier om iets te leren, is door het gewoon te doen! En nog krachtiger is om dit op een ‘speelse’ te ervaren. Door spel in te zetten wordt een speelveld gecreëerd waarin je wordt uitgedaagd om aan de slag te gaan. Deze manier van werken inspireert en draagt bij aan de verbinding tussen mensen binnen uw organisatie.

Bij REEF staat het delen van kennis centraal. Daarom organiseren wij jaarlijks tientallen REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, om ideeën uit te wisselen, te leren van best practices en kennis te delen en op te halen bij vakgenoten. Deze kennissessies vinden plaats op de High Tech Campus in Eindhoven.

Op 9 februari legt REEF Personeel en Organisatie, in samenwerking met Marieke Borkus, de focus op het binden en boeien door middel van Gamification en Serious Gaming. "Wanneer je geïnspireerd bent, komen sluimerende krachten, capaciteiten & talenten tot leven", aldus Marieke. 

 

Sprekers

Marieke Borkus ontwikkelt met haar bedrijf 'Bedrijfshelden' zakelijke games voor teams die aan de slag willen met ander gedrag. Marieke creëert een speelveld waarbij jouw helden van het bedrijf hun passies en talenten ontdekken en deze inzetten ten gunste van zichzelf en het doel van jouw organisatie. Ze daagt jouw organisatie uit om functioneel te spelen waardoor jouw medewerkers sneller leren en veel actiever bezig zijn met hun werk.

Marieke Borkus

Marieke Borkus

 

Schrijf u nu in!

Heeft u vragen over deze bijeenkomst of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Ingrid Oerlemans
teammanager Personeel en Organisatie, Finance and Control