Aannemen zonder aannames

  • 9 februari
  • REEF-deelt-kennisbijeenkomst
  • 17:30 - 20:30 uur
  • Gratis deelname

Aanmelden

In de huidige arbeidsmarkt is vraag en aanbod niet meer in balans wat nodige uitdagingen met zich meebrengt. Een goed moment om eens stil te staan hoe jij je als recruiter wil positioneren, maar óók hoe jij om wil gaan met jouw sollicitanten. Het begint met hoe jij herinnerd wil worden; wie wil jij zijn en wat doe je vervolgens? Ligt dit in lijn met wat je wil of juist mijlenver uit elkaar? Vanuit welke ambitie voer jij vervolgens gesprekken? Vul jij de ander in, of leer je verder te kijken dan jouw eigen vooroordelen en ben je uiteindelijk in staat om aan te nemen zonder aannames?

Stel jezelf open om antwoord te vinden op deze vragen en laat je terwijl inspireren door het ingrijpende persoonlijke verhaal van Paul Ramakers. Paul leert jou regie te nemen over jouw eigen keuzes en om vooroordelen weg te laten, waardoor jouw eigen perspectief én dat van de ander weet te verrijken.

Bij REEF staat het delen van kennis centraal. Daarom organiseren wij jaarlijks tientallen REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, om ideeën uit te wisselen, te leren van best practices en kennis te delen en op te halen bij vakgenoten. Deze kennissessies vinden plaats op de High Tech Campus in Eindhoven. Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst inspireert REEF Recruitment samen met Paul jou om jezelf als recruitment-professional nóg beter te profileren.

 

Sprekers

Paul Ramakers begint zijn carrière bij General Electric (GE). Hij reist de wereld rond en zijn leven wordt gedomineerd door macht, status en geld. Paul brengt alle offers die nodig zijn om ‘rich & famous’ te worden, tot hij keihard met beide benen op de grond wordt gezet... Voor zolang dat nog kan. In zijn persoonlijke verhaal vertelt hij over eigenaar worden van je eigen leven en het verschil tussen wat je wilt en wat je doet.

Paul Ramakers

Paul Ramakers

 

Schrijf u nu in!

Heeft u vragen over deze bijeenkomst of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Martijn van der Heijden
recruitment manager