7+Hein: Een programma over veiligheid dat niet over veiligheid gaat

  • 26 oktober
  • REEF-deelt-kennisbijeenkomst
  • 17:30 - 20:30 uur
  • Gratis deelname

Aanmelden

7+Hein: Een programma over veiligheid dat niet over veiligheid gaat.

Elke dag veilig terugkeren naar huis na een dag werken is een vanzelfsprekend doel, maar in de praktijk vereist veilig werken aandacht en het juiste gedrag. In een wereld waarin veiligheid voorop staat, zijn programma's over dit onderwerp talrijk.

Maar hoe effectief zijn ze echt? Vaak ontbreekt een gezamenlijke taal die nodig is om elkaar aan te spreken en open te staan voor waardevolle feedback. Dit is precies waar "hein" om de hoek komt kijken. Door bewust veilig samen te werken met hein wordt de werkvloer aanzienlijk veiliger en bevorderen we een cultuur van gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Na het bijwonen van deze kennissessie heeft u meer inzicht in:

  • Welk gedrag cruciaal is voor het creëren van een sterkere werkomgeving en hoe daardoor open gesprekken ontstaan die bij iedereen – van directie tot de werkvloer – tot nieuwe inzichten leiden;
  • Hoe je van onbewust naar bewust gedrag verandert: de mindset van "hein". Hier kom je achter middels een gedachte-experiment;
  • De werking van 7+Hein in de praktijk en hoe we medewerkers helpen nog veiliger te werken.

Bij REEF staat het delen van kennis centraal. Daarom organiseren wij jaarlijks REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, om ideeën uit te wisselen, te leren van best practices en kennis te delen en op te halen bij vakgenoten. Graag nemen wij u op 26 oktober mee in veilig werken en samenwerken met hein. Deze kennissessie vindt plaats op de High Tech Campus (Eindhoven).

 

Spreker

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst deelt Vincent Swarttouw, de Environment Health & Safety Lead bij Yunex Traffic B.V., zijn uitgebreide ervaring en expertise. Hij zal inzichten delen over het belang van veiligheidscultuur en hoe het 7+Hein programma hieraan bijdraagt. Zijn betrokkenheid bij het bevorderen van veiligheid binnen diverse werkomgevingen maakt hem de ideale spreker voor deze bijeenkomst.

Vincent Swarttouw

Vincent Swarttouw

 

 

Meld u nu aan!

Datum: 26 oktober
Tijden: 17:30 - 20:30 uur (voor eten wordt gezorgd)
Locatie: Conference Center, High Tech Campus
Gratis deelname

Via onderstaand formulier kunt u zichzelf aanmelden voor deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst. Reserveer op tijd uw plaats, want er is ruimte voor maximaal 30 personen. 

Het kan enkele seconden duren voordat u wordt doorgestuurd naar de bevestigingspagina.

Heeft u vragen over deze bijeenkomst of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Koen Kleyweght
Projectmanager HSE