Zoek Alle vacatures

Johan Hermens genomineerd voor projectspecialist van het jaar 2017

De 'REEF-projectspecialist van 2017' is een projectspecialist die bijzonder is opgevallen het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, bijzonder veel kennis te delen of door het tonen van buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF proces en productieDe divisie proces en productie heeft Johan Hermens genomineerd om verkozen te worden tot REEF-projectspecialist van het jaar.

 
Graag stellen we Johan aan u voor:

Naam: Johan Hermens
Huidige project: SHE projectcoördinator bij Heineken 's Hertogenbosch
In dienst bij REEF sinds:
juli 2017

Bij REEF word je niet voor niets genomineerd voor projectspecialist van het jaar. Hiervoor dien je de kernwaarden van REEF uit te dragen en te fungeren als ambassadeur voor REEF. Dit is dan ook de reden dat Johan Hermens namens de divisie proces en productie is genomineerd als projectspecialist van het jaar.

Johan is een erg positief ingestelde collega bij wie het kennis delen zeker in het bloed zit. Zo denkt hij mee met zijn opdrachtgever en werpt een verhelderende blik op de organisatie waar nodig. Hij is technisch erg sterk, mede door zijn WTB-achtergrond. Maar ook privé is hij graag bezig met technische uitdagingen; zo sleutelt hij in zijn privétijd graag aan motoren en aan zijn Amerikaanse Mecury Comet. Naast zijn passie voor motoren heeft Johan nog een paar liefhebberijen. Deze combineert hij met het kennis delen door SHE-intervisies te organiseren onder het genot van een bierproeverij en een barbecue.

Johan neemt vaak deel aan REEF-trainingen en komt tijdens trainingen ook met goede verbetervoorstellen. Dit geeft aan dat hij erg betrokken is bij de organisatie. Verder staat Johan ook open voor veranderingen. Vond hij tijdens zijn sollicitatie in juni 2017 een smartphone nog onzin; inmiddels heeft hij Facebook, Instagram en een iPhone 7.

Al met al zijn wij erg blij om Johan in ons team te hebben en kijken er naar uit om in de toekomst nog veel projecten samen te gaan uitvoeren!

Vind je dat Johan REEF-projectspecialist van het jaar moet worden? Je kunt stemmen van vrijdag 29 december 2017 tot en met vrijdag 12 januari 2018. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel op donderdag 18 januari.


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.