Zoek Alle vacatures

Hans Castelijns genomineerd voor projectspecialist van het jaar 2017

 De 'REEF-projectspecialist van 2017' is een projectspecialist die bijzonder is opgevallen het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, bijzonder veel kennis te delen of door het tonen van buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF installatietechniekDe divise installatietechniek heeft Hans Castelijns genomineerd om verkozen te worden tot REEF-projectspecialist van het jaar.

 
Graag stellen we Hans aan u voor:

Naam: Hans Castelijns
Huidige project: Projectleider Hook-Up bij ASML
In dienst bij REEF sinds: mei 2007 tot september 2012, terug sinds juni 2014

REEF-projectspecialist Hans Castelijns

Hans is sinds 2007 in dienst bij REEF. Hij maakte een uitstapje van twee jaar naar het ziekenhuis in Geldrop als facilitair projectleider, maar kwam erachter dat zijn hart toch meer in de profit-sector ligt. Hans is nu opgeteld al weer 8 jaar in dienst bij REEF.

Hans heeft in die periode verschillende projecen uitgevoerd. Hij is gestart in 2007 met een project bij DAF Trucks. Via Deerns, HVL, WonenBreburg, Cosource, Van Gansewinkel, M+W, Reinier van Arkel, van Stratum Techniek en DHV is hij terecht gekomen bij zijn huidige project bij ASML.

Hans is in onze ogen een échte projectspecialist; zijn technische vaardigheden zijn goed, hij kan communiceren op verschillende niveaus, van monteur tot directeur. Hij weet zich binnen een zeer korte tijd aan te passen aan de nieuwe omgeving bij de opdrachtgever. Hans kan strategisch adviseren maar steekt ook graag zijn handen uit de mouwen als dat nodig is.

Hans is een graag geziene gast bij REEF. We waarderen hem als collega om zijn technische inbreng in de ontwikkeling van een nieuw in de markt te zetten product. Hiervoor is hij regelmatig op kantoor te vinden. Verder heeft Hans een goed gevoel voor humor, dit zien we vaak terug in ons REEF-café.

Vind je dat Hans REEF-projectspecialist van het jaar moet worden? Je kunt stemmen van vrijdag 29 december 2017 tot en met vrijdag 12 januari 2018. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel op donderdag 18 januari.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.