Zoek Alle vacatures

Hanna Wassouf en zijn project bij Engie genomineerd voor project van het jaar 2019

Ieder jaar maken onze professionals (en opdrachtgevers), binnen de negen expertises, kans op de titel ‘REEF-project van het jaar’. Deze titel wordt gedragen door de professional met een project dat bijzonder is opgevallen in het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, innovatie en 100% resultaat. De professional deelt bijzonder veel kennis of toont buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF installatietechniekREEF Installatietechniek nomineert Hanna Wassouf en zijn project bij Engie Services op locatie bij ASML om verkozen te worden tot REEF-project van het jaar.

Graag stellen we Hanna aan u voor:

Naam: Hanna Wassouf
Huidig project: CAD-engineer werktuigbouwkunde bij Engie Services Zuid
In dienst sinds: oktober 2018

HVAC-installaties ontwerpen en berekenenHanna WassoufHanna Wassouf
Engie is als technisch dienstverlener betrokken bij het realiseren van de nieuwbouw van een fabriek voor ASML. Gezien de nieuw ontwikkelde chipmachines van ASML moeten er nieuwe productiefaciliteiten gebouwd worden. De eerste fase in het project betreft het ontwerpen van de installaties ten behoeve van de cleanrooms. Een technische complexe uitdaging doordat in het bestaande gebouw beperkte ruimte beschikbaar is voor de nieuwe installaties en het zeer complexe techniek betreft. De kennis op het gebied van HVAC-installaties van Hanna is ingezet om de installaties in detail te kunnen ontwerpen en berekenen. Het doel van het project is het opleveren van een gedetailleerd ontwerp van HVAC-installaties zodat de uitvoering op de meest efficiënte en effectieve wijze de bouw kan realiseren. Hanna heeft hiervoor de volgende stappen ondernomen:

  • Ontwerpen van HVAC-installaties welke voldoen aan de kwaliteitseisen van Engie en ASML;
  • De installaties middels software in 3D dimensioneren tot een gedetailleerd ontwerp.

Trotse REEF-projectspecialist
Hanna is een echte REEF-professional: leergierig, gedreven, kritisch en een echte teamplayer. Hij zet het resultaat van het project altijd voorop, waarbij hij het beoogde eindresultaat bewaakt. Dit resulteert in gegarandeerd succes bij de opdrachtgever. Hanna is continu bezig met zijn eigen ontwikkeling en denkt hij proactief mee en deelt hij kennis binnen zijn huidige projectteam. Op alle vlakken wil hij van anderen leren en respecteert hij andermans standpunt en mening.

Collega’s en opdrachtgevers omschrijven Hanna als respectvolle en fijne collega waar je prettig mee kunt samenwerken.

Vind je dat Hanna met zijn project de titel REEF-project van het jaar verdient?
Breng je stem uit in de periode van 5 december tot 16 januari en bepaal wie de titel verdient! 

Stem op Hanna

De uitslag maken we bekend tijdens de REEF-nieuwjaarsborrel in januari.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.