Zoek Alle vacatures

Genomineerden REEF-project van het jaar 2019

Onze professionals werken iedere dag aan het beste projectresultaat. Het zijn vakmensen die ervan overtuigd zijn dat kennis delen zorgt voor het beste resultaat. Daarom verbinden zij mensen en brengen ze samen. Professionals die een tikkeltje eigenwijs zijn, maar vooral ondernemend en trots om te werken bij REEF.

Zegel project van het jaar 2019Ieder jaar maken onze professionals (en opdrachtgevers), binnen de negen expertises, kans op de titel ‘REEF-project van het jaar’. Deze titel wordt gedragen door de professional met een project dat bijzonder is opgevallen in het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, innovatie en 100 % resultaat. De professional deelt bijzonder veel kennis of toont buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

Wie maken dit jaar kans op de titel ‘REEF-project van het jaar’? Klik op de foto's rechts voor meer informatie over het project en de genomineerde. Heb jij een favoriet?

Er kan niet meer gestemd worden.

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel op donderdag 23 januari.


Nieuwjaarsborrel
De winnaar maken we donderdag 23 januari bekend tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsborrel.

Vorig jaar haalde Mike Brekelmans de meeste stemmen binnen en mocht hij de trofee in ontvangst nemen. Benieuwd naar zijn eerste reactie? Bekijk dan onderstaande film.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.