Zoek Alle vacatures

Vacatures Heeze

Werken bij REEF betekent carrière maken. Want waarom stilstaan in je loopbaan? Daarom doe je als projectspecialist brede ervaring op bij projecten op locatie bij diverse opdrachtgevers – en dat zijn niet de eerste de besten. Tegelijk ben je in vaste dienst van REEF. En dat merk je. Want naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens de projecten in jouw vakgebied, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zo kom je doelgericht en vlot op een hoger niveau.

REEF is ook actief in Heeze. Enkele voorbeelden van REEF-projecten in Heeze:

gemeente Heeze-Leende

Toezicht aanleg glasvezel

Toezichthouden op de kwaliteit van de openbare ruimte bij het aanleggen van glasvezelbekabeling. Controleren van de uitvoering van de aannemer en met name de herinrichting van de openbare ruimte.

 

Toezichthouder gebouwbeheer

Maken en/of in de markt zetten van onderhoudsplannen inzake gemeentelijk en maatschappelijk vastgoed. Aanspreekpunt ten aanzien van klachten van de gemeentelijke gebouwen. Uitzetten en begeleiden van herstelwerkzaamheden. Verzorgen van de financiële administratie (invulling geven aan tarieven op elementniveau).

KLIK HIER VOOR ALLE VACATURES

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.