Zoek Alle vacatures

Gezocht: externe trainer

Wie maakt Jeroen scherper?
Wie inspireert Carla?

Wie geeft Tom een boost?
Wie maakt Michelle effectiever?

REEF biedt doordachte totaaloplossingen voor projecten op locatie. Intensieve samenwerking met externe opdrachtgevers, cliëntspecifieke oplossingen en kennisoverdracht vormen de basis van ons succes. Het delen van kennis bepaalt ons handelen. Door kennisoverdracht benutten we expertise volledig, verkorten we doorlooptijden en vergroten we projectresultaten.

REEF groeit hard. En onze mensen groeien mee. Zij vormen immers de organisatie en realiseren samen de gestelde doelen. Onze mensen moeten zich kunnen blijven ontwikkelen. Niet alleen de jonge talenten, maar ook de ervaren professionals.

Om de groei van onze professionals te stimuleren zoekt REEF een

Externe trainer
die onze groei versnelt en verankert

De afgelopen jaren hebben onze professionals zich de eigenschappen van effectief leiderschap eigen gemaakt. Deze zeven door Covey geformuleerde gewoonten vormen inmiddels een gedragsroutine. Als trainer helpt u om deze vaardigheden te benutten in het salesproces. Om voortdurend scherp te blijven op de inhoud, maar zacht op de relatie. Van het eerste contact tot en met de opdrachtbevestiging.

U verzorgt een training die vooral gericht is op het team dat zich bezighoudt met verkoop, maar onderdelen kunnen relevant zijn voor al onze mensen. U schakelt dan ook moeiteloos tussen een kleine en een grotere groep en weet onze ervaren (en soms een tikkeltje eigenwijze) professionals te inspireren. En dat niet eenmalig, maar voortdurend. De ideale training omvat in onze ogen dan ook maandelijks een dag waarop de trainer meeloopt met onze mensen. Letterlijk training-on-the job dus. Training als proces in plaats van als
eendaagse cursus.

Herkent u zich in zo’n praktische kijk op het realiseren van groei? Dan ontvangen wij graag uw voorstel, in de vorm van een videoboodschap van maximaal 3 minuten. Uw video (waarbij de inhoud meer gewicht in de schaal legt dan de beeldkwaliteit) kunt u voor 1 april 2015 via Wetransfer sturen naar: externetrainer@reefbv.nl

Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met Chris Reef: 06 547 149 71.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.