Fysiek en mentaal gezond

REEF biedt persoonlijke begeleiding aan uw medewerkers en richt zich daarbij op de vitaliteit en mentale en fysieke fitheid.

onze mensenuw resultaat

onze projecten uw succes

Mentale en fysieke begeleiding

REEF biedt persoonlijke begeleiding aan uw medewerkers en richt zich daarbij op de vitaliteit en mentale en fysieke fitheid. Voor het ondersteunen van de mentale veerkracht hebben wij een team van HR-professionals klaar staan met kennis op het gebied van vitalteit, mentale gezondheid, beweging, voeding en verzuim. Onze professionals bieden persoonlijk advies en coaching, afgestemd op de specifieke situatie.

Het resultaat? Vitale medewerkers die inzetbaar blijven. Disbalans, overbelasting en zelfs burn-outs van uw medewerkers worden voorkomen en het werkplezier en de productiviteit van uw medewerkers worden vergroot. Meer veerkracht en minder verzuim in de organisatie ontlast daarnaast uw leidinggevenden.

Vraag meer informatie aan

Vitaliteit in de coronacrisis

Het leven is in korte tijd volledig op zijn kop gezet. Alle bezigheden die zo vanzelfsprekend zijn, kennen nu onzekerheid. Zo zijn uw medewerkers nu misschien docent en is hun huis omgetoverd tot kinderopvang, kantoor en sportzaal. Familie en vrienden zien zij niet meer fysiek. En soms zijn er extra zorgen: om de eigen gezondheid, die van kwetsbare dierbaren of over financiële zaken. Dit alles vraagt veel van uw medewerkers.

Leidinggeven: een nieuwe dimensie
De manier van werken is anders, de context en de werkplek. Daarmee krijgt ook leidinggeven een nieuwe dimensie. Werktijden worden flexibel, contact houden lastiger en er komen veel (nieuwe) vragen. Dit kan zorgen voor stressvolle situaties.

onze kennis uw groei

Coaching voor fysieke en mentale gezondheid

Voor het ondersteunen van de mentale en fysieke fitheid van uw medewerkers bieden wij (online) coachgesprekken aan. Uw medewerker krijgt persoonlijk advies op basis van zijn of haar specifieke situatie. Concrete en passende tips over voeding, beweging en mentale gezondheid komen aan bod. Daarnaast helpen wij met het ordenen van gedachten, het doorbreken van een negatieve spiraal, het herstellen van vertrouwen en het bepalen van nieuwe gezichtspunten.

Meer weten?
Wij gaan graag met u in overleg om de wensen van uw organisatie te bespreken. Op basis daarvan richten we mentale en fysieke begeleiding in op basis van flexibele servicepakketten. Geen langdurige verplichtingen, maar eenvoudig, toegankelijk en snel op afroep wanneer u het nodig hebt. Voor een offerte en aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Oerlemans, teammanager Personeel en Organisatie via 06 517 96 163.

Vraag offerte aan

onze mensen uw resultaat

Vitaliteitscoach

Een van onze HR-professionals en coaches is Esther van den Hurk. Haar achtergrond als HR-professional, in combinatie haar specialisatie en werkervaring als coach en trainer op het gebied van vitaliteit en gedragsverandering, maken dat zij niet alleen kan fungeren als sparringpartner voor HR-adviseurs, maar dat zij tevens de gekozen aanpak en interventies zelf kan begeleiden en uitvoeren. Esther gelooft dat je op een integere manier met een gestructureerde en duidelijke aanpak mensen kunt leren hoe ze écht gezondere keuzes kunnen maken die hen gelukkiger maken en die ze hun leven lang kunnen volhouden! 

Vraag een gesprek aan met Esther van den Hurk

Ik wil graag meer informatie

Meer informatie

Bent u benieuwd wat REEF Personeel en Organisatie voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Ingrid Oerlemans.