Zoek Alle vacatures

Egbert Wering genomineerd voor projectspecialist van het jaar 2018

De 'REEF-projectspecialist van 2018' is een projectspecialist die bijzonder is opgevallen het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, bijzonder veel kennis te delen of door het tonen van buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF research and developmentTeam research and development heeft Egbert Wering genomineerd om verkozen te worden tot REEF-projectspecialist van het jaar.

Graag stellen we Egbert aan u voor:

Naam: Egbert Wering
Huidig project: Mechanical Engineer bij AAE
In dienst bij REEF sinds:
maart 2008
Egbert Wering

Bij REEF word je niet voor niets genomineerd voor projectspecialist van het jaar. Hiervoor dien je de kernwaarden van REEF te bezitten en te fungeren als ambassadeur voor REEF. Dit is dan ook de reden dat Egbert Wering namens REEF research and development is genomineerd als projectspecialist van het jaar.

Egbert is een proactieve en trotse professional in zijn vakgebied. Hij denkt altijd in oplossingen en mogelijkheden. Door steeds een stap vooruit te denken zorgt hij ervoor dat het project het gewenste en maximale resultaat behaalt.

Wat Egbert onderscheid is zijn luisterend oor en empathisch vermogen, waardoor hij het vraagstuk van de opdrachtgever snel inzichtelijk krijgt. Egbert besteedt veel aandacht aan efficiënt werken, waarbij hij focus heeft  op verbetering en gemak.

De nieuwe kennis die Egbert op doet bij diverse projecten bij verschillende machinebouwers en productontwikkelaars deelt hij proactief met zijn team. Door zijn inhoudelijke kennis van CAD-applicaties brengt Egbert engineeringprocessen snel inzichtelijk en weet hij deze te automatiseren. Collega’s omschrijven Egbert als doelgericht en werken graag met hem samen.

Egbert zet zich al ruim 10 jaar gemotiveerd in voor verschillende opdrachtgevers en REEF. Hij is gedreven om het maximale resultaat te behalen. Door zijn ondernemende en eigenwijze karakter en intrinsieke motivatie is hij een ware ambassadeur voor de organisatie.

Vind je dat Egbert REEF-projectspecialist van het jaar moet worden?

Stem op Egbert Wering

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel op donderdag 24 januari.


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.