Zoek Alle vacatures

Debby Bijker genomineerd voor projectspecialist van het jaar 2018

De 'REEF-projectspecialist van 2018' is een projectspecialist die bijzonder is opgevallen het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, bijzonder veel kennis te delen of door het tonen van buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF HSEREEF HSE heeft Debby Bijker genomineerd om verkozen te worden tot REEF-projectspecialist van het jaar.

Graag stellen we Debby aan u voor:

Naam: Debby Bijker
Huidig project: HSE-adviseur bij Sappi Fine Paper
In dienst bij REEF sinds:
juli 2017 tot en met juli 2018, terug sinds november 2018 
Debbie Bijker

Bij REEF word je niet voor niets genomineerd voor projectspecialist van het jaar. Hiervoor dien je de kernwaarden van REEF te bezitten en te fungeren als ambassadeur voor REEF. Dit is dan ook de reden dat Debby Bijker namens REEF HSE is genomineerd als projectspecialist van het jaar.

Debby is een gedreven veiligheidskundige die het belangrijk vindt om mensen bewust te maken van risicogestuurd werken. Dit doet ze door de mogelijke risico’s inzichtelijk te maken en samen met de mensen in de organisatie deze risico’s aan te pakken.

Als veiligheidskundige heeft Debby ruim een jaar lang namens REEF de organisatie BRB International ondersteund met HSE-gerelateerde projecten. Zo heeft ze onder andere ‘milieueilanden’ gecreëerd en heeft ze haar directe collega ondersteund met het updaten en uitvoeren van de RI&E.

Momenteel ondersteunt Debby de organisatie Sappi Fine Paper in Maastricht met het opstellen van een Explosie Veiligheidsdocument (EVD), zodat de fabriek in verschillende ATEX-zones verdeeld kan worden. Hoewel explosieveiligheid niet per definitie een speerpunt is van Debby, zorgde haar flexibiliteit en brede kennis en ruime werkervaring ervoor dat er wederzijds vertrouwen is om een geschikt EVD op te stellen. Door haar leergierigheid, breidt ze haar kennis, vaardigheden en ervaring binnen verschillende industrieën uit. Hierdoor is ze van meerwaarde op het gebied van veiligheid.

Naast haar reguliere werk als veiligheidskundige richt Debby zich ook op de begeleiding en coaching van medewerkers bij onder andere het uitvoeren van RI&E’s. Ze overlegt ook regelmatig met andere REEF-collega’s in hetzelfde vakgebied.

Debby is erg flexibel, sociaal, ambitieus en is erg REEF-minded. Ze denkt proactief mee in oplossingen om samen optimaal gebruik te maken van elkaars netwerk. 

Vind je dat Debby REEF-projectspecialist van het jaar moet worden?

Stem op Debby Bijker

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel op donderdag 24 januari.


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.