Zoek Alle vacatures

Constructeur

Een constructeur houdt zich bezig met het calculeren van bouwmaterialen en tekenen van bouwwerken. De constructeur zet de ideeën van de architect om in beelden. Dit zijn constructies in de infra/civiele sector, zoals viaducten en bruggen maar ook woningbouw en utilitaire faciliteiten. Aan de hand van het ontwerp van de architect berekent de constructeur welke materialen er nodig zijn. 

Een constructeur kan bij verschillende soorten bedrijven in dienst worden genomen zoals bij een ingenieursbureau, fabrikant van bouwproducten, overheidsinstellingen en bij een aannemer. De constructeur wordt meestal bij een organisatie in de ontwerp- of tekenkamer geplaatst.

De specialisten van REEF willen graag deze kennis met u delen!

Installatietechniek

Installatietechniek is een voorname schakel in het samenbrengen van technische componenten tot een functionerend geheel. Tevens het onderhoud van apparaten en systemen maakt deel uit van dit specialisme. De projectspecialisten van REEF zijn ieder bedreven in een specifiek onderdeel van installatietechniek, zodat u altijd de benodigde kennis in huis hebt, die past bij uw werkwijze.

De specialisten van REEF hebben de volgende vaardigheden:

  • Initiatief tonen
  • Klantgericht handelen
  • Bewaken van kwaliteit, voortgang en budget
  • Voortgangs- en kwaliteitscontroles uitvoeren
  • Rapporeren
  • Capaciteitplannen

Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.