Zoek Alle vacatures

Annicka van Erp genomineerd voor projectspecialist van het jaar 2018

De 'REEF-projectspecialist van 2018' is een projectspecialist die bijzonder is opgevallen het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, bijzonder veel kennis te delen of door het tonen van buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF personeel en organisatieREEF personeel en organisatie heeft Annicka van Erp genomineerd om verkozen te worden tot REEF-projectspecialist van het jaar.

Graag stellen we Annicka aan u voor:

Naam: Annicka van Erp
Huidige project: Corporate Recruiter bij ASML
In dienst sinds: januari 2018 

Annicka van Erp

Bij REEF word je niet voor niets genomineerd voor projectspecialist van het jaar. Hiervoor dien je de kernwaarden van REEF te bezitten en te fungeren als ambassadeur voor REEF. Dit is dan ook de reden dat Annicka van Erp namens REEF personeel en organisatie is genomineerd als projectspecialist van het jaar.

Annicka is een ruim ervaren recruitmentspecialist. Voor diverse opdrachtgevers in verschillende branches is zij verantwoordelijk geweest voor het werven en selecteren van kandidaten.

De arbeidsmarkt is erg aan het veranderen waardoor goede kandidaten steeds schaarser worden. Door haar creatieve ideeën weet zij kandidaten op een verrassende manier te binden. Haar huidige opdrachtgever in de hightech branche is erg enthousiast over de manier waarop Annicka een continue verbeterslag maakt en op zoek gaat naar andere mogelijkheden om nieuw talent aan te trekken. Ze gaat regelmatig het gesprek aan met het management om hun behoeften en uitdagingen goed te begrijpen. Door haar proactieve houding en doordat zij dient als schakel tussen het management, de werkvloer en de arbeidsmarkt weet zij de juiste match te maken.

Naast haar inzet voor haar opdrachtgever is Annicka van grote toegevoegde waarde binnen REEF personeel en organisatie. Zo deelt zij haar kennis op REEF-deelt-kennisbijeenkomsten en bij REEF-trainingen. Annicka denkt mee met REEF en zet graag een stapje extra. Naast haar reguliere opdracht gaat zij haar kwaliteiten inzetten voor verschillende hulpvragen binnen verschillende bedrijven.

Annicka is een hardwerkende, betrouwbare en loyale REEF-projectspecialist en een ware ambassadeur. Zij heeft al veel mensen uit haar eigen netwerk aan REEF verbonden: een netwerker en recruiter in hart en nieren!

Vind je dat Annicka REEF-projectspecialist van het jaar moet worden?

Stem op Annicka

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel op donderdag 24 januari.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.