Zoek Alle vacatures

Annemie van Loon en haar project bij A&O-fonds Waterschappen genomineerd voor project van het jaar 2019

Ieder jaar maken onze professionals (en opdrachtgevers), binnen de negen expertises, kans op de titel REEF-project van het jaar’. Deze titel wordt gedragen door de professional met een project dat bijzonder is opgevallen in het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, innovatie en 100% resultaat. De professional deelt bijzonder veel kennis of toont buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF personeel en organisatieREEF personeel en organisatie heeft Annemie van Loon en haar project bij de A&O-fonds Waterschappen genomineerd om verkozen te worden tot REEF-project van het jaar.

Graag stellen we Annemie aan u voor:

Naam: Annemie van Loon
Huidig project: Projectmanager HR & de Omgevingswet bij A&O-fonds Waterschappen
In dienst sinds: maart 2016

Annemie van Loon - OmgevingswetKennis delen zit in het DNA van onze medewerkers. Annemie van Loon is daar een mooi voorbeeld van. Zij brengt als co-auteur van het boek ‘Veranderen voor de Omgevingswet’ haar kennis en ervaring bijeen. Hierdoor biedt zij naast inzicht in het veranderproces er ook grip op.

Annemie werkt als Projectmanager HR voor de Omgevingswet bij het A&O-fonds Waterschappen. Het leren en ontwikkelen van medewerkers staat binnen de waterschappen centraal. In haar rol als projectmanager HR stimuleert en faciliteert Annemie het ontwikkelproces dat nodig is om te kunnen werken vanuit de nieuwe Omgevingswet. Hierbij richt ze zich op HR-professionals, leidinggevenden, medewerkers en medezeggenschap. Annemie is binnen haar project verantwoordelijk voor de volgende zaken:

 • ontwikkelen en uitvoeren van activiteiten en instrumenten om sectoraal de ontwikkeling van houding en gedrag aan te jagen die de Omgevingswet vraagt; 
 • het onderhouden van het bestaande HR-netwerk sector waterschappen’ Omgevingswet’;
 • opstellen van het meerjarenplan project ‘Anders werken door de Omgevingswet’ voor A&O-fonds Waterschappen;
 • de organisatie van de workshop ‘Anders werken door de Omgevingswet’ op A&O-fondsen festival.

Het project heeft tot dusver geresulteerd in de volgende activiteiten:

 • werkatelier voor leidinggevenden;
 • een Roadshow langs alle 21 waterschappen;
 • MOOC Samenwerken voor de Omgevingswet; 
 • incompany workshops;
 • masterclass HR;
 • netwerkdagen;
 • advies op maat.

Naast haar project bij A&O-fonds Waterschappen zet zij haar kennis en expertise in bij de Gemeente Overbetuwe. Hier is zij als HR -specialist verantwoordelijk voor het leveren van de benodigde kennis op het gebied van P&O over de WNRA, Omgevingswet en vitaliteit.

Binnen REEF Personeel en Organisatie is Annemie van grote toegevoegde waarde, onder andere doordat zij haar kennis deelt tijdens REEF-deelt-kennisbijeenkomsten. Door haar jarenlange nauwe betrokkenheid bij REEF weet zij mensen en kennis als geen ander aan elkaar te verbinden. Haar collega’s zien haar als een voorbeeld en kennisleider op het gebied van veranderen voor de Omgevingswet.  

Vind je dat Annemie met haar project de titel REEF-project van het jaar verdient?
Breng je stem uit in de periode van 5 december tot 16 januari en bepaal wie de titel verdient! 

Stem op Annemie

De uitslag maken we bekend tijdens de REEF-nieuwjaarsborrel op 23 januari.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.