Zoek Alle vacatures

REEF-training Lean: op zoek naar de oorzaak

13 november 2019

Lean is in de Nederlandse proces- en service industrie momenteel heel erg “hot”. Diverse bedrijven beginnen met Lean in de hoop meer te kunnen doen met de middelen die ze hebben. Wellicht dat dit ook het geval is bij de organisatie waar je nu werkt. De kern van Lean is het kunnen verbeteren van processen door obstakels weg te nemen, dus door problemen structureel op te lossen. Tijdens deze training leer je oorzaken te vinden door middel van de '5x why' methode.

meer informatie

REEF-training Lean: de kunst van het probleem oplossen

20 november 2019

Pleisters plakken, dat is een probleem oplossen zonder het kennen van de root cause, de hoofdoorzaak. Hierdoor steekt na verloop van tijd het probleem altijd weer opnieuw de kop op. Dit soort pleisters kom je dagelijks tegen. Het is een noodgebouw waar we even inzitten, de controle op het eindproduct of een setting die je maar beter niet kunt gebruiken. Dit soort pleisters maken het werk moeilijker, frustrerend en soms zelfs gevaarlijk. Root cause analysis biedt je de mogelijkheid problemen structureel op te lossen.
meer informatie

REEF-training Lean: oplossingen realiseren

27 november 2019

“Lean is een trend”, zei Hans Wijers, “en volgend jaar hebben we gewoon weer wat anders”. Toyota heeft daar heel andere gedachten over en werkt al meer dan 30 jaar met Lean als filosofie. Of we Hans Wijers of Toyota gelijk moeten geven dat mag u zelf bepalen. Maar wat Lean is en wat het mogelijk kan betekenen voor uw organisatie wordt tijdens deze training samen onderzocht.  
meer informatie

Workshop Human Profiling Experience

03 december 2019

Regelmatig neemt u besluiten, maakt u keuzes of geeft u adviezen. Om dit op een duurzame en succesvolle manier te kunnen doen hebt u informatie nodig die aan de twee belangrijkste criteria voldoet namelijk, betrouwbaarheid en volledigheid. Maar hoe komt u te weten dat dit zo is?
meer informatie

REEF-Training Beïnvloeden

09 december 2019

Waarom doen mensen dingen wel of niet? Waarom maken ze bepaalde, soms onlogische keuzes? Als verdieping op de training van Goodhabitz geeft deze training je de extra inzichten en handvatten om de verworven kennis in de praktijk toe te passen. De training gebruikt de resultaten en inzichten uit wetenschappelijk onderzoek. En leert je om anderen te laten doen wat jij wil, maar geeft je ook inzicht in hoe jij je hiertegen kunt wapenen. Ook gaan we in op hoe je deze verworven kennis in de praktijk zelf kunt gebruiken.
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 7
  • pagina: 
  • 1
  • 2
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.