Zoek Alle vacatures

REEF-training: Profileer jezelf met LinkedIn

22 augustus 2019

LinkedIn is hét zakelijke netwerk. Het is dan ook belangrijk dat je jezelf goed profileert op dit medium. Tijdens deze intensieve praktische training ga je direct aan de slag om je profiel aan te passen op 16 strategische punten. Verder wordt je linkstrategie bekeken en leer je beter gebruik te maken van de database van LinkedIn en je zoekopdrachten met Google te combineren voor optimale resultaten.
Voor deze training zijn geen plaatsen meer beschikbaar. 
meer informatie

Human Profiling opleidingstraject 4 2019

05 september 2019

Human Profiling® is een unieke interview -en gesprekstechniek waarmee u mensen kunt ‘lezen’ en integriteit van mens en informatie kunt toetsen.  Wilt u zich specialiseren in Human Profiling®? Schrijf u dan in voor een van de opleidingstrajecten.
meer informatie

Training Wnra

11 september 2019

Op 1 januari 2020 is het zover: de invoering van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra). Vanaf dan krijgen de ambtenaren bij de overheid zoveel mogelijk dezelfde rechten en plichten als werknemers in het bedrijfsleven.

De transitie vergt de nodige voorbereidingen vanuit HR. Er is kennis nodig over de nieuwe wet en nieuwe cao, processen moeten aangepast worden en communicatie richting de medewerkers moet plaatsvinden. In welke fase bevindt uw gemeente zich? In de training leert u hoe u de invoering van de Wnra zo soepel mogelijk in uw gemeente laat verlopen. REEF heeft 11 september aanstaande gereserveerd voor de training die gaat over de Wnra. Deze training zal onder leiding staan van mr. Dennis van den Broek arbeidsrechtjurist bij REEF.
meer informatie

REEF-training: Strategisch onderhandelen

18 september 2019

Onderhandelen is een vaardigheid die je vaak inzet om zaken voor elkaar te krijgen. Maar, wat is jouw onderhandelingsstijl? Bereik je je doelen en kan het ook anders of beter? Als onderhandelaar heb je de taak ervoor te zorgen dat jouw belangen en die van de organisatie optimaal worden verenigd met die van de tegenpartij, zodat er voor beide partijen sprake is van een win-winsituatie. Deze training geeft je antwoord op deze vragen.  
meer informatie

REEF-training Mindmappen, snellezen en onthouden

30 september 2019

Met mindmappen maak je optimaal gebruik van je hersenen. Mindmappen zorgt ervoor dat je snel grote hoeveelheden informatie verwerkt en inzichtelijk maakt waardoor je informatie gemakkelijker onthoudt en begrijpt. Daarnaast krijg je technieken aangereikt hoe je mindmappen combineert met snelleestechnieken.
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 7
  • pagina: 
  • 1
  • 2
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.