Zoek Alle vacatures

REEF-training Programma Aanpak Stikstof (PAS)

29 oktober 2019

Voor deze training zijn geen plaatsen meer beschikbaar.  Binnen het vakgebied VTH zijn veel ontwikkelingen gaande. Het is voor jou als professional belangrijk om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen binnen het vakgebied. Wij bieden daarom de cursus 'Programma Aanpak Stikstof'. Op 29 mei 2019 heeft de Raad van State een streep gezet door het PAS. Deze uitspraak heeft directe gevolgen voor meer dan 18.000 projecten. Veel bouw-, infrastructuur- en landbouwprojecten liggen daardoor stil.  Te veel stikstofneerslag is slecht voor de natuur. Daarom is er een natuurvergunning of een ander toestemmingsbesluit nodig voor activiteiten (bijvoorbeeld in de landbouw, woningbouw, wegenbouw of de industrie) waar stikstof bij vrij komt. Tot 29 mei 2019 was toestemming hiervoor gebaseerd op het Programma Aanpak Stikstof.
meer informatie

REEF-training Programma Aanpak Stikstof (PAS)

31 oktober 2019

Voor deze training zijn geen plaatsen meer beschikbaar. Binnen het vakgebied VTH zijn veel ontwikkelingen gaande. Het is voor jou als professional belangrijk om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen binnen het vakgebied. Wij bieden daarom de cursus 'Programma Aanpak Stikstof'. Op 29 mei 2019 heeft de Raad van State een streep gezet door het PAS. Deze uitspraak heeft directe gevolgen voor meer dan 18.000 projecten. Veel bouw-, infrastructuur- en landbouwprojecten liggen daardoor stil.  Te veel stikstofneerslag is slecht voor de natuur. Daarom is er een natuurvergunning of een ander toestemmingsbesluit nodig voor activiteiten (bijvoorbeeld in de landbouw, woningbouw, wegenbouw of de industrie) waar stikstof bij vrij komt. Tot 29 mei 2019 was toestemming hiervoor gebaseerd op het Programma Aanpak Stikstof.
meer informatie

Workshop Human Profiling Experience

03 december 2019

Regelmatig neemt u besluiten, maakt u keuzes of geeft u adviezen. Om dit op een duurzame en succesvolle manier te kunnen doen hebt u informatie nodig die aan de twee belangrijkste criteria voldoet namelijk, betrouwbaarheid en volledigheid. Maar hoe komt u te weten dat dit zo is?
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 3 van de 3
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.