Zoek Alle vacatures

REEF-Training Beïnvloeden

09 december 2019

Waarom doen mensen dingen wel of niet? Waarom maken ze bepaalde, soms onlogische keuzes? Als verdieping op de training van Goodhabitz geeft deze training je de extra inzichten en handvatten om de verworven kennis in de praktijk toe te passen. De training gebruikt de resultaten en inzichten uit wetenschappelijk onderzoek. En leert je om anderen te laten doen wat jij wil, maar geeft je ook inzicht in hoe jij je hiertegen kunt wapenen. Ook gaan we in op hoe je deze verworven kennis in de praktijk zelf kunt gebruiken.
meer informatie

REEF-training Lean: certificering sessie

11 december 2019

De certificering sessie bestaat uit een mondelinge kennistoetsing en een praktijkgedeelte waar u 1 of 2 tools, die behandeld zijn in de vier REEF-trainingen op het gebied van Lean-management, moet toepassen op een bepaalde casus. De werksessie kan alleen worden gevolgd na voltooiing van de vier REEF-trainingen op het gebied van Lean-management. Hierna hebt u uw Yellow-belt certificaat behaald.
meer informatie

REEF-training: Profileer jezelf met LinkedIn

21 januari 2020

LinkedIn is hét zakelijke netwerk. Het is dan ook belangrijk dat je jezelf goed profileert op dit medium. Tijdens deze intensieve praktische training ga je direct aan de slag om je profiel aan te passen op 16 strategische punten. Verder wordt je linkstrategie bekeken en leer je beter gebruik te maken van de database van LinkedIn en je zoekopdrachten met Google te combineren voor optimale resultaten.

meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 3 van de 3
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.