Zoek Alle vacatures

REEF workshop: profileer jezelf op de arbeidsmarkt

27 juni 2019

Stel, je zit jaren bij dezelfde werkgever. Je hebt een prima baan, maar je bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Er zijn genoeg vacatures, hoe pak je dit aan? En op welke manier onderscheid jij je van al die andere specialisten? 
meer informatie

REEF-training: Profileer jezelf met LinkedIn

22 augustus 2019

LinkedIn is hét zakelijke netwerk. Het is dan ook belangrijk dat u uzelf goed profileert op dit medium. Tijdens deze intensieve praktische training gaat u direct met uw laptop aan de slag om uw profiel aan te passen op 16 strategische punten. Verder wordt uw linkstrategie bekeken en leert u beter gebruik te maken van de database van LinkedIn en uw zoekopdrachten met Google te combineren voor optimale resultaten.

Sandra Heeren: "Eigenlijk zou iedere professional deze training moeten volgen"
Jan Carel  de Haan: "Door een open sfeer meteen in de diepte van LinkedIn"
Bianca Eckert: "Goede tips en trucs om je profiel beter en effectiever te maken! Prettige methodiek en trainers"
Werner Scheibler: "In de training worden alle functionaliteiten van de LinkedIn-site in praktijk gebracht. Met alle bijbehorende tips echt een aanrader"

meer informatie

Human Profiling opleidingstraject 4 2019

05 september 2019

Human Profiling® is een unieke interview -en gesprekstechniek waarmee u mensen kunt ‘lezen’ en integriteit van mens en informatie kunt toetsen.  Wilt u zich specialiseren in Human Profiling®? Schrijf u dan in voor een van de opleidingstrajecten.
meer informatie

Workshop Human Profiling Experience

14 november 2019

Regelmatig neemt u besluiten, maakt u keuzes of geeft u adviezen. Om dit op een duurzame en succesvolle manier te kunnen doen hebt u informatie nodig die aan de twee belangrijkste criteria voldoet namelijk, betrouwbaarheid en volledigheid. Maar hoe komt u te weten dat dit zo is?
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 4 van de 4
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.