yandex counter
Zoek Alle vacatures

REEF deelt kennis | Ontdek hoe cultuur en gedrag het slagingspercentage van Operational Excellence-trajecten verhoogt

17 mei 2018

Veel bedrijven en organisaties hebben allerlei Operational Excellence-implementaties gedaan (lean, 5s, etc.), maar waarom slaagt slechts 1 op de 10 bedrijven er in om dit soort initiatieven duurzaam verankerd te krijgen? Gert Linthout en Leon van der Loo, beiden Industry Team Lead bij Möbius Business Redesign, geven antwoord op deze vraag tijdens deze interactieve bijeenkomst. En ze laten zien hoe cultuur en gedrag hier invloed op heeft.
meer informatie

REEF deelt kennis | Kandidaatselectie zonder tijdrovend selectieproces

17 mei 2018

Hoe weet u of u de juiste keuze maakt voor de juiste kandidaat zonder een tijdrovend selectieproces?
Gert Jan Schenau MBA, eigenaar van IC}U en ontwikkelaar van Human Profiling® en ARCHEAS assessment, neemt u tijdens deze interactieve kennisbijeenkomst mee in de meest objectieve en efficiënte manier van vaststelling van persoonlijkheid en motivatie van mensen zonder hulp van buitenaf. Deze bijeenkomst is alleen voor genodigden van REEF personeel en organisatie. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar heeft u wel interesse om deze bijeenkomst bij te wonen? Stuur een e-mail naar marketing@reef.nl.
meer informatie

REEF deelt kennis | Leer hoe NEN 2767 grip geeft op uw assets

17 mei 2018

De huidige vastgoedmarkt stapt massaal over naar assetmanagement. Wilt u weten hoe NEN 2767 u grip geeft op uw vastgoed, installaties, inventaris en hoe u inzicht krijgt in de te verwachten kosten, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen? Mark Cornelissen, inspecteur, adviseur en eigenaar van oog4techniek, geeft antwoord op deze vraag en leidt de interactieve discussie hierover.
meer informatie

REEF deelt kennis | Consequenties van invoering van de AVG voor woningcorporaties

17 mei 2018

Waar dient u als woningcorporatie in kader van de AVG rekening mee te houden vanaf 25 mei? Waar moet u op letten bij het verwerken van persoonsgegevens? Welke hulpmiddelen zijn er om de AVG goed toe te passen? Hoe kunt u uw netwerkpartners betrekken bij een casus zonder de AVG te overtreden? Met wie moet u allemaal convenanten sluiten? En wat als een huurder zijn gegevens niet wil delen? Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst geeft Albert Jan de Vries, REEF-projectspecialist verhuur en leefbaarheid, antwoord op deze vragen.
meer informatie

REEF-deelt-kennisbijeenkomst

27 september 2018

Tijdens interactieve bijeenkomsten op de High Tech Campus discussiëren specialisten over actuele ontwikkelingen in hun vakgebied. Meer informatie volgt.
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 6
  • pagina: 
  • 1
  • 2