yandex counter
Zoek Alle vacatures

REEF deelt kennis | Leer hoe omgevingsbewust werken van meerwaarde is binnen de nieuwe Omgevingswet

21 september 2017

De invoering van de Omgevingswet stelt overheden voor diverse vraagstukken. Een belangrijk aspect daarbij is interne en externe communicatie met iedereen die met de Omgevingswet te maken krijgt. Denk daarbij aan informatieverschaffing, vroegtijdig betrokkenheid creëren en strategische keuzes maken. De Omgevingswet omvat namelijk meer dan alleen een verandering van wetten en regels. Het gaat nog meer om een cultuursverandering, waarbij we in de toekomst anders met elkaar gaan samenwerken. Deze nieuwe manier van samenwerken heet omgevingsbewust werken en Factor C helpt om hier vorm aan te geven.
meer informatie

REEF deelt kennis | Laat het selectieproces overeenkomen met de organisatievisie door middel van de "Hiring Journey"

21 september 2017

Het selectieproces binnen de arbeidsbemiddeling begon bij klassieke arbeidsrelaties en –systemen maar we zijn inmiddels in een tijdperk beland van storytelling en belevenissen. Dit nieuwe tijdperk vraagt om een andere manier van vormgeving aan je HR-instrumenten.

meer informatie

REEF deelt kennis | Ontdek hoe u als gemeente de burger de regie geeft

21 september 2017

De rol van de overheid gaat essentieel veranderen. Daar waar de overheid tot nu toe alles bepalend was, gaat de burger nu de regie overnemen. De overheid krijgt een faciliterende rol. Om tot deze nieuwe situatie te komen, zullen gemeenten anders te werk moeten gaan. De gemeente Haaren is inmiddels gestart met deze transformatie. John Romeijnders, afdelingshoofd ruimte en samenleving bij de gemeente Haaren, leidt de discussie tijdens deze interactieve bijeenkomst.
meer informatie

REEF deelt kennis | Ontdek de meerwaarde van blockchain techniek binnen de supply chain

21 september 2017

Blockchain is een revolutionaire technologie die het internet aanvult met waardevolle nieuwe mogelijkheden. Deze techniek helpt om transparantie in te bouwen en zorgt voor authenticiteit in het ketenbeheer. Het principe van blockchain is dat er digitale transacties plaatsvinden, op een manier die veilig en verifieerbaar is zonder dat een betrokken partij de kans krijgt om digitale informatie te vervalsen. 
meer informatie

REEF-deelt-kennisbijeenkomst

16 november 2017

Tijdens interactieve bijeenkomsten op de High Tech Campus discussiëren specialisten over actuele ontwikkelingen in hun vakgebied. Meer informatie volgt.
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 6
  • pagina: 
  • 1
  • 2