yandex counter
Zoek Alle vacatures

REEF deelt kennis | Kom tot excellente dienstverlening binnen het sociaal domein door anders te leren kijken

18 mei 2017

De nieuwe taken van de Wet maatschappelijke ondersteuning hebben veel werkzaamheden voor gemeenten met zich meegebracht. Hierdoor zou u bijna vergeten waar het om draait binnen het sociaal domein, namelijk mensen! Op een andere manier naar de zaak kijken, kan helpen om weer tot de kern van de werkzaamheden te komen. Claudi van Dongen, Teamleider Wmo bij Gemeente Etten-Leur, leidt de discussie tijdens deze bijeenkomst en vertelt haar ervaringen en haar invalshoek om excellente dienstverlening te leveren.
lees meer...

REEF deelt kennis | Omzeil de grootste valkuilen bij de implementatie van S&OP

18 mei 2017

Sales & Operations Planning (S&OP) is een actueel ondewerp binnen supply chain. Veel organisaties beseffen dat een optimale afstemming tussen demand, supply, product development en finance van groot belang is om de strategische doelen van een organisatie te behalen. Wat zijn de grootste valkuilen bij implementatie van S&OP? Wat kunnen organisaties doen om deze valkuilen te ontwijken? Peter van den Tweel gaat in een interactieve bijeenkomst met u in discussie over dit onderwerp aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.
lees meer...

REEF deelt kennis | Toekomstgericht bouwen met Smart Building Technologie

18 mei 2017

Bij de ontwikkeling van onderzoeksgebouwen is het belangrijk rekening te houden met de steeds sneller opeenvolgende technologische ontwikkelingen. Er moet dan ook toekomstgericht gebouwd worden. Maar hoe pak je deze toch al vaak complexe opgaves aan? Hoe faciliteer je het proces in het gebouw, zodanig dat het nu past maar ook in de toekomst passend blijft? Een belangrijke ontwikkeling daarbij is Smart Building. Door middel van Smart Building Technologie blijkt het mogelijk om nog grote stappen te zetten in het effectief gebruik van gebouwen. Johan van Gerven van Deerns Nederland deelt zijn kennis op dit gebied tijdens deze interactieve bijeenkomst.
lees meer...

REEF deelt kennis | Creëer de gewenste organisatie-inrichting en -cultuur bij een gemeentelijke herindeling

18 mei 2017

Sinds 1 januari 2017 zijn de gemeenten Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode heringedeeld, in de nieuwe gemeente Meierijstad. De totstandkoming van de besturings- en organisatiefilosofie bij een gemeentelijke herindeling is een boeiend proces. Hoe kom je tot de inrichting van de gemeentelijke organisatie? Welke cultuur wil je vormen en hoe creëer je die? Alistair Douglas gaat in een interactieve bijeenkomst met u in discussie over dit onderwerp.  
lees meer...

REEF-deelt-kennisbijeenkomst

21 september 2017

Tijdens interactieve bijeenkomsten op de High Tech Campus discussiëren specialisten over actuele ontwikkelingen in hun vakgebied. Meer informatie volgt.
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 6
  • pagina: 
  • 1