Zoek Alle vacatures

REEF-training Stressreductie

08 oktober 2018

Hebt u last van stress? In deze training leert u begrijpen wat stress is en hoe stress werkt. Daarnaast krijgt u  praktische oplossingsstrategieën aangereikt, zodat u precies die strategie kunt kiezen waar u het meeste aan hebt. Tijdens de workshop krijgt u antwoord op de vragen: ‘Wat is stress?’ ‘Wanneer is stress schadelijk?’ ‘Hoe herken ik chronische stress?’ ‘Wat kan ik doen als ik last heb van stress?’ ‘Wat kan ik doen om chronische stress te voorkomen?’
meer informatie

REEF-training Profileer jezelf met LinkedIn

02 oktober 2018

LinkedIn is hét zakelijke netwerk. Het is dan ook belangrijk dat u uzelf goed profileert op dit medium. Tijdens deze intensieve praktische training gaat u direct met uw laptop aan de slag om uw profiel aan te passen op 16 strategische punten. Verder wordt uw linkstrategie bekeken en leert u beter gebruik te maken van de database van LinkedIn en uw zoekopdrachten met Google te combineren voor optimale resultaten.  
meer informatie

REEF-training Lean-methode: root cause analysis

01 oktober 2018

Pleisters plakken, dat is een probleem oplossen zonder het kennen van de root cause, de hoofdoorzaak. Hierdoor steekt na verloop van tijd het probleem altijd weer opnieuw de kop op. Dit soort pleisters kom je dagelijks tegen. Het is een noodgebouw waar we even inzitten, de controle op het eindproduct of een setting die je maar beter niet kunt gebruiken. Dit soort pleisters maken het werk moeilijker, frustrerend en soms zelfs gevaarlijk. Root cause analysis biedt je de mogelijkheid problemen structureel op te lossen.
meer informatie

REEF deelt kennis | Verhoog uw positie op de veiligheidscultuurladder

27 september 2018

Veilig werken staat de komende jaren centraal. Kijk maar naar de campagnes in de bouw, de focus op BRZO-bedrijven en de controles op RI&E bij MKB-bedrijven. Hoe kunt u als organisatie bij blijven en zelfs verbeteren? Desiree Janssen, eigenaar van Impliq, leidt de discussie hierover tijdens deze interactieve bijeenkomst en na afloop kunt u zelf reflecteren waar binnen uw organisatie mogelijke oplossingen liggen om verder op de veiligheidscultuurladder te groeien.
meer informatie

REEF deelt kennis | Softskills - het succes van de Omgevingswet

27 september 2018

De Omgevingswet komt eraan en alle Nederlandse (semi)overheidsinstanties bereiden zich hierop voor. Op verschillende vlakken moeten er stappen gemaakt worden. Niet alleen inhoudelijke kennis leidt tot succes van de Omgevingswet, maar 80% van het succes wordt bepaald door een verandering van houding en gedrag, ofwel softskills. Tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst bespreken Mijke Hoogakker-van den Hoogen en Annemie van Loon het belang van de verandering in houding en gedrag. Maurice Jennekens vertelt hoe u nog sterker te worden in uw bestaande en nieuwe rollen.
meer informatie

REEF deelt kennis | Softskills - het succes van de Omgevingswet

27 september 2018

De Omgevingswet komt eraan en alle Nederlandse (semi)overheidsinstanties bereiden zich hierop voor. Op verschillende vlakken moeten er stappen gemaakt worden. Niet alleen inhoudelijke kennis leidt tot succes van de Omgevingswet, maar 80% van het succes wordt bepaald door een verandering van houding en gedrag, ofwel softskills. Tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst bespreken Mijke Hoogakker-van den Hoogen en Annemie van Loon het belang van de verandering in houding en gedrag. Maurice Jennekens vertelt hoe u nog sterker te worden in uw bestaande en nieuwe rollen.
meer informatie

REEF deelt kennis | Doorontwikkeling veiligheid binnen het Sociaal Domein

27 september 2018

De samenvoeging van de AWBZ en de Wet op de Jeugdzorg vergt een interne transitie. Eén van de belangrijkste thema’s daarbij is zorgdragen voor de veiligheid van alle burgers, van jong tot oud. Het is en blijft van belang de verschillende vormen van huiselijk geweld en de verschillende vormen van mishandeling vroeg te signaleren.  Veilig Thuis en Irma van Rijswijk leiden de discussie tijdens deze interactieve bijeenkomst. 
meer informatie

REEF deelt kennis | Ontdek hoe de wereld anno 2019 voor constructeurs eruit kan zien!

27 september 2018

Hoe ziet de constructeurswereld er in 2019 uit? Wat is de volgende stap in de verweving van Engineering en Productie? En welke invloed hebben onderwerpen als “communicatie met digitale bestanden, rapid prototyping en additive manufacturing hierop? Jos van Grinsven en Erik Schroën geven antwoord op onder andere deze vragen en delen hun visie op deze complexe en dynamische ontwikkelingen.
meer informatie

REEF deelt kennis | Hygiënisch bouwen in de food- en farmaceutische sector

27 september 2018

Een controlled environment is essentieel voor een hoogwaardige productieomgeving, onder andere ook voor de productveiligheid binnen de voedingsmiddeln- en farmaceutische productiebedrijven. Hoe borgt u die? En wat is het effect? Cleanroomtechniek is hierbij een belangrijk onderdeel. Tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst maakt u kennis met de vele facetten van cleamroomtechniek en bespreekt Geerd Jansen, directielid van de Brecon Group en de initiatiefnemer van PP4C-E-concept, de verrassende resultaten van een gericht onderzoek van PP4C naar de bekendheid met regelgeving en het hygiënisch bouwconcept conform de EHEDG-richtlijnen in de foodsector.
meer informatie

REEF deelt kennis | Verhoog de arbeidsproductiviteit als antwoord op de arbeidsmarktkrapte

27 september 2018

Er heerst krapte op de arbeidsmarkt. Investeringen in automatisering en digitalisering leveren niet het gewenste resultaat om dit probleem aan te pakken. De toename in de arbeidsproductiviteit blijft namelijk nog steeds achter. Hierdoor hebben organisaties steeds meer mensen nodig om het werk gedaan te krijgen. Hoe komt dit? Welke verbeteringen kunt u doorvoeren in uw interne processen? En wat kunt u doen om wel het gewenste profijt te halen uit deze investeringen? Ton van Kollenburg, lector Improving Business bij Avans Hogeschool en directeur van Protean management Solutions, leidt de discussie hierover tijdens deze interactieve bijeenkomst en kijkt met u nader naar deze belangrijke en meest veronachtzaamde oorzaken van de krapte op de arbeidsmarkt.
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 546
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten