Zoek Alle vacatures

Werksessie Lean

05 juli 2018

De werksessie Lean bestaat uit een mondelinge kennistoetsing en een praktijkgedeelte waar u 1 of 2 tools, die behandeld zijn in de vier REEF-trainingen op het gebied van Lean-management, moet toepassen op een bepaalde casus. De werksessie kan alleen worden gevolgd na voltooiing van de vier REEF-trainingen op het gebied van Lean-management. Hierna hebt u uw Yellow-belt certificaat behaald. Voor deze training zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Inschrijven is nog mogelijk, u komt dan op de reservelijst te staan.
meer informatie

REEF-training Lean: oplossingen realiseren

04 juli 2018

“Lean is een trend”, zei Hans Wijers, “en volgend jaar hebben we gewoon weer wat anders”. Toyota heeft daar heel andere gedachten over en werkt al meer dan 30 jaar met Lean als filosofie. Of we Hans Wijers of Toyota gelijk moeten geven dat mag u zelf bepalen. Maar wat Lean is en wat het mogelijk kan betekenen voor uw organisatie wordt tijdens deze training samen onderzocht.  
meer informatie

REEF-training Lean methode: root cause analysis

03 juli 2018

Pleisters plakken, dat is een probleem oplossen zonder het kennen van de root cause, de hoofdoorzaak. Hierdoor steekt na verloop van tijd het probleem altijd weer opnieuw de kop op. Dit soort pleisters kom je dagelijks tegen. Het is een noodgebouw waar we even inzitten, de controle op het eindproduct of een setting die je maar beter niet kunt gebruiken. Dit soort pleisters maken het werk moeilijker, frustrerend en soms zelfs gevaarlijk. Root cause analysis biedt je de mogelijkheid problemen structureel op te lossen. Voor deze training zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Inschrijven is nog mogelijk, u komt dan op de reservelijst te staan.
meer informatie

REEF-training De kunst van het probleem oplossen

02 juli 2018

Probleem oplossen is een kunst, een vak, of iets wat we eigenlijk allemaal wel doen. Echter niet alle oplossingen blijken even goed te werken of zijn even makkelijk in te implementeren. Tijdens deze training komt een root cause aan bod waaruit oplossingen bedacht zullen worden die vervolgens worden omgezet tot een implementatieplan. Hierdoor bent u in staat oplossingen te bedenken, goede oplossingen te selecteren en een implementatieplan op te stellen.
meer informatie

REEF-training De kern van lean: verspillingen

02 juli 2018

Lean is in de Nederlandse proces- en service industrie momenteel heel erg “hot”. Diverse bedrijven beginnen met Lean in de hoop meer te kunnen doen met de middelen die ze hebben. Wellicht dat dit ook het geval is bij de organisatie waar je nu werkt. In deze training wordt aan de hand van de 7 verspillingen van Taiichi Ohno, de vader van het Toyota Productie Systeem, de kern van Lean duidelijk gemaakt. Hierdoor ben je in staat mee te denken en te werken met Lean-initiatieven in jouw omgeving.
meer informatie

REEF-training Stressreductie

28 juni 2018

Hebt u last van stress? In deze training leert u begrijpen wat stress is en hoe stress werkt. Daarnaast krijgt u  praktische oplossingsstrategieën aangereikt, zodat u precies die strategie kunt kiezen waar u het meeste aan hebt. Tijdens de workshop krijgt u antwoord op de vragen: ‘Wat is stress?’ ‘Wanneer is stress schadelijk?’ ‘Hoe herken ik chronische stress?’ ‘Wat kan ik doen als ik last heb van stress?’ ‘Wat kan ik doen om chronische stress te voorkomen?’
meer informatie

REEF-training Persoonlijke effectiviteit

19 juni 2018

Persoonlijke effectief zijn is een must als adviseur. Wat wordt van een extern adviseur verwacht? Ben ik dat (al)? En wat kan ik doen om effectiever te worden? De training geeft een routekaart om effectiever te worden en een aantal praktische tips om toe te passen.
meer informatie

Human Profiling opleidingstraject 6.2018 sessie 3

14 juni 2018

Human Profiling® is een unieke interview -en gesprekstechniek waarmee u mensen kunt ‘lezen’ en integriteit van mens en informatie kunt toetsen.  Wilt u zich specialiseren in Human Profiling®? Schrijf u dan in voor dit opleidingstraject.
meer informatie

REEF-training Snellezen, hoe doe je dat?

12 juni 2018

U wilt graag sneller en effectiever de grote hoeveelheden teksten in uw werk kunnen lezen. Tijdens deze training krijgt u technieken aangereikt hoe u optimaal uw ogen en uw hersenen kunt aansturen. Met verschillende snelleestechnieken leert u hoe u uw ogen op een optimale manier kunt gebruiken om zo u leessnelheid op te voeren. Gedurende de training wordt uw leessnelheid gemeten, zodat u direct kunt zien welke vorderingen u maakt en kunt toepassen in uw werk.  
meer informatie

/Daarom! werk je bij REEF

08 juni 2018

Kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe projectspecialisten. Bijeenkomst voor projectspecialisten die in de afgelopen periode een project bij REEF gestart zijn.
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 535
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten