Zoek Alle vacatures

REEF-training: Profileer jezelf met LinkedIn

21 januari 2020

LinkedIn is hét zakelijke netwerk. Het is dan ook belangrijk dat je jezelf goed profileert op dit medium. Tijdens deze intensieve praktische training ga je direct aan de slag om je profiel aan te passen op 16 strategische punten. Verder wordt je linkstrategie bekeken en leer je beter gebruik te maken van de database van LinkedIn en je zoekopdrachten met Google te combineren voor optimale resultaten.

meer informatie

REEF-training Lean: certificering sessie

11 december 2019

De certificering sessie bestaat uit een mondelinge kennistoetsing en een praktijkgedeelte waar u 1 of 2 tools, die behandeld zijn in de vier REEF-trainingen op het gebied van Lean-management, moet toepassen op een bepaalde casus. De werksessie kan alleen worden gevolgd na voltooiing van de vier REEF-trainingen op het gebied van Lean-management. Hierna hebt u uw Yellow-belt certificaat behaald.
meer informatie

REEF-Training Beïnvloeden

09 december 2019

Waarom doen mensen dingen wel of niet? Waarom maken ze bepaalde, soms onlogische keuzes? Als verdieping op de training van Goodhabitz geeft deze training je de extra inzichten en handvatten om de verworven kennis in de praktijk toe te passen. De training gebruikt de resultaten en inzichten uit wetenschappelijk onderzoek. En leert je om anderen te laten doen wat jij wil, maar geeft je ook inzicht in hoe jij je hiertegen kunt wapenen. Ook gaan we in op hoe je deze verworven kennis in de praktijk zelf kunt gebruiken.
meer informatie

Workshop Human Profiling Experience

03 december 2019

Regelmatig neemt u besluiten, maakt u keuzes of geeft u adviezen. Om dit op een duurzame en succesvolle manier te kunnen doen hebt u informatie nodig die aan de twee belangrijkste criteria voldoet namelijk, betrouwbaarheid en volledigheid. Maar hoe komt u te weten dat dit zo is?
meer informatie

REEF-training Lean: oplossingen realiseren

27 november 2019

“Lean is een trend”, zei Hans Wijers, “en volgend jaar hebben we gewoon weer wat anders”. Toyota heeft daar heel andere gedachten over en werkt al meer dan 30 jaar met Lean als filosofie. Of we Hans Wijers of Toyota gelijk moeten geven dat mag u zelf bepalen. Maar wat Lean is en wat het mogelijk kan betekenen voor uw organisatie wordt tijdens deze training samen onderzocht.  
meer informatie

REEF-deelt-kennisbijeenkomst

21 november 2019

Tijdens interactieve bijeenkomsten op de High Tech Campus discussiëren specialisten over actuele ontwikkelingen in hun vakgebied. Meer informatie volgt.
meer informatie

REEF DEELT KENNIS | “Excellent Innoveren” voor een toekomstbestendige organisatie in de maakindustrie

21 november 2019

Er komt veel op de maakindustrie af. Nieuwe technologieën zoals 3D printing, robots, AI, VR, machine vision en drones dienen zich nadrukkelijk aan. Daarnaast vinden er diverse ontwikkelingen plaats bij de klant, in de keten, de markt en in de maatschappij. Denk aan de groeiende behoefte aan nieuwe producten, services en samenwerking in de keten. Daarbij neemt de concurrentie toe van onder andere Chinese maakbedrijven die hele ketens digitaal gaan opzetten. Hoe ga je om met deze ontwikkelingen? Beschouw je nieuwe technologieën en ontwikkelingen als bedreigingen of zet je ze om in enorme kansen? En hoe trek je innovatie breder dan alleen technische innovatie? Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst pleit het B2B Innovatie Collectief voor “Innovation Excellence”.
meer informatie

REEF DEELT KENNIS | Wat zijn smart buildings, hoe realiseer je ze en wat levert het op?

21 november 2019

De overheid neemt maatregelen om Nederland te beschermen tegen de gevolgen van klimaatverandering. Hierover zijn doelen afgesproken en afspraken met allerlei partijen gemaakt. Alle sectoren worden hierbij geraakt en ook de bouwsector en het facilitaire werkveld hebben een enorme uitdaging. De energietransitie in de gebouwde omgeving moet worden versneld. Bijvoorbeeld door het verminderen van de CO2-uitstoot door het slimmer maken van gebouwen. Het klimaatakkoord stelt daarmee nieuwe eisen aan beheerders van gebouwen, facilitymanagement organisaties, installateurs en adviseurs. Welke oplossingen zijn er op weg naar besparing en energieneutrale gebouwen? Ofwel: wanneer is er sprake van smart buildings?
meer informatie

REEF DEELT KENNIS | De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB): krijg inzicht in de acties die u dient uit te voeren voor 1 januari 2020

21 november 2019

Vanaf 1 januari 2020 veranderen de regels in het arbeidsrecht en socialzekerheidsrecht. Dit heeft gevolgen voor iedere werkgever. De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) kost tijd en vergt in 2019 nog voorbereidingen. Specifieke regels en rekenvoorbeelden worden tijdens deze bijeenkomst toegelicht. Zo kunt u op tijd doordachte en efficiënte keuzes maken.
meer informatie

REEF DEELT KENNIS | Leer hoe u middels het impliq-model grip houdt op onderhoud

21 november 2019

Onderhoudsafdelingen staan voor veel uitdagingen: de productie moet sneller, beter en tegen minder kosten. Want stilstand in productie kost omzet en belemmert daardoor groei en betrouwbare productie. Tegen welke uitdagingen loopt uw organisatie aan? Hoe gaat u om met groei en veranderingen binnen uw organisatie? Of met toeleveranciers die zelf veranderen? 
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 635
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.