Zoek Alle vacatures

REEF workshop: profileer jezelf op de arbeidsmarkt

27 juni 2019

Stel, je zit jaren bij dezelfde werkgever. Je hebt een prima baan, maar je bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Er zijn genoeg vacatures, hoe pak je dit aan? En op welke manier onderscheid jij je van al die andere specialisten? 
meer informatie

Workshop: 'Hoe laat u medewerkers meer regie over hun eigen inzetbaarheid nemen?'

20 juni 2019

Het verandervermogen van de individuele medewerker is cruciaal voor het succes van uw organisatie. Hoe vergroot u dit? Hoe gaat u er als HR-proffesional mee om? Geef uzelf de kennis om de medewerkers meer regie over hun eigen inzetbaarheid te laten nemen.  
meer informatie

REEF-training Lean: certificering sessie

19 juni 2019

De certificering sessie bestaat uit een mondelinge kennistoetsing en een praktijkgedeelte waar u 1 of 2 tools, die behandeld zijn in de vier REEF-trainingen op het gebied van Lean-management, moet toepassen op een bepaalde casus. De werksessie kan alleen worden gevolgd na voltooiing van de vier REEF-trainingen op het gebied van Lean-management. Hierna hebt u uw Yellow-belt certificaat behaald.
meer informatie

Workshop 'Experience Creatief Denken'

13 juni 2019

Nieuwe ideeën schieten onverwachts binnen; tijdens het autorijden of hardlopen. Ze zijn onmisbaar en inspireren ons en organisaties. Maar hoe kun je deze ideeënstroom op gang helpen? De workshop Experience Creatief Denken laat je kennismaken met creatief denken en het creatief proces.
meer informatie

Business Profiling opleidingstraject 2019

13 juni 2019

Combineert het beste van twee werelden: Human Profiling & Commercial Expertise. Het belangrijkste ingrediënt van commercieel resultaat is psychologie. De weg van ‘omgaan met weerstanden’ tot het succes van de ‘ja’ is vaak hobbelig en ligt vol met valkuilen. Toch is er maar één beïnvloedingsfactor dat het verschil tussen succes en falen bepaalt: de mens! Of het nu gaat om het nemen van een zakelijk besluit, het maken van een keuze of geven van een advies, in elk geval hebben we informatie nodig. Deze informatie moet aan twee belangrijke basisvereisten voldoen, namelijk: ‘betrouwbaar’ en ‘volledig’. “Business Profiling bestaat voor 60% uit Human Profiling en 40% Commercieel Expertise” Wilt u zich specialiseren in Business Profiling®? Schrijf u dan in voor het opleidingstraject.
meer informatie

REEF-training Lean: oplossingen realiseren

12 juni 2019

“Lean is een trend”, zei Hans Wijers, “en volgend jaar hebben we gewoon weer wat anders”. Toyota heeft daar heel andere gedachten over en werkt al meer dan 30 jaar met Lean als filosofie. Of we Hans Wijers of Toyota gelijk moeten geven dat mag u zelf bepalen. Maar wat Lean is en wat het mogelijk kan betekenen voor uw organisatie wordt tijdens deze training samen onderzocht.  
meer informatie

intervisie REEF personeel en organisatie

06 juni 2019

De projectspecialisten van REEF personeel en organisatie komen bijeen om over actuele zaken te discussiëren en kennis te delen. Deze bijeenkomst is alleen voor projectspecialisten van REEF personeel en organisatie.
meer informatie

REEF-training Lean: de kunst van het probleem oplossen

05 juni 2019

Pleisters plakken, dat is een probleem oplossen zonder het kennen van de root cause, de hoofdoorzaak. Hierdoor steekt na verloop van tijd het probleem altijd weer opnieuw de kop op. Dit soort pleisters kom je dagelijks tegen. Het is een noodgebouw waar we even inzitten, de controle op het eindproduct of een setting die je maar beter niet kunt gebruiken. Dit soort pleisters maken het werk moeilijker, frustrerend en soms zelfs gevaarlijk. Root cause analysis biedt je de mogelijkheid problemen structureel op te lossen.
meer informatie

REEF-training Lean: op zoek naar de oorzaak

29 mei 2019

Lean is in de Nederlandse proces- en service industrie momenteel heel erg “hot”. Diverse bedrijven beginnen met Lean in de hoop meer te kunnen doen met de middelen die ze hebben. Wellicht dat dit ook het geval is bij de organisatie waar je nu werkt. De kern van Lean is het kunnen verbeteren van processen door obstakels weg te nemen, dus door problemen structureel op te lossen. Tijdens deze training leer je oorzaken te vinden door middel van de '5x why' methode.

meer informatie

REEF-training: Business Profiling

28 mei 2019

Combineert het beste van twee werelden: Human Profiling & Commercial Expertise. Het belangrijkste ingrediënt van commercieel resultaat is psychologie. De weg van ‘omgaan met weerstanden’ tot het succes van de ‘ja’ is vaak hobbelig en ligt vol met valkuilen. Toch is er maar één beïnvloedingsfactor dat het verschil tussen succes en falen bepaalt: de mens! Of het nu gaat om het nemen van een zakelijk besluit, het maken van een keuze of geven van een advies, in elk geval hebben we informatie nodig. Deze informatie moet aan twee belangrijke basisvereisten voldoen, namelijk: ‘betrouwbaar’ en ‘volledig’. “Business Profiling bestaat voor 60% uit Human Profiling en 40% Commercieel Expertise”
meer informatie

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 600
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.