Zoek Alle vacatures

REEF DEELT KENNIS | IIOT TOEPASSINGEN EN AUGMENTED REALITY IN ONDERHOUD

13 februari 2020 17:00
High Tech Campus Eindhoven

Predictive maintenance is één van de meest populaire en veelbelovende ontwikkelingen in onderhoud. Veel maakbedrijven worstelen met de vraag in hoeverre het inzetten op predictive maintenance zinvol is, zeker nu de technologie nog volop in ontwikkeling is. Waar lopen bedrijven tegenaan en wat zijn de lessons learned van de succesvolle pioniers op dit vlak?

Tijdens deze REEF-deelt-Kennisbijeenkomst nemen Laurens Schaddelee en Roger Zoontjens je aan de hand van verschillende praktijkcases mee in praktische toepassingen binnen Industrial Internet of Things(IIoT) toepassingen in onderhoud.

Case 1: Iiot binnen het onderhoud, de keuze en ervaringen
Laurens SchaddeleeLaurens Schaddelee: Twee jaar geleden begonnen wij aan de zoektocht naar mogelijk toe te passen IIoT-oplossingen. De doelstelling hierbij was het slimmer en efficiënter maken van het onderhoud binnen de fabriek. Welke oplossingen zijn er in de markt en met welke mogelijkheden? Kunnen we deze inzetten in onze fabriek? Wat verwachten we ervan? Kortom, vele vragen, maar weinig antwoorden. Iedere leverancier belooft de kip met het gouden ei, maar de praktijk blijkt toch weerbarstiger. Is IIoT in staat om de verwachtingen waar te maken?

Case 2: implementatie van augmented reality
Roger ZoontjesVan onderhoud- en productieafdelingen wordt steeds vaker verwacht dat de assets zo veel mogelijk beschikbaar zijn. Hier loopt men tegen een aantal vraagstukken aan, zoals: hoe borgen we bij een hoog verloop van personeel dat de opgedane kennis overgedragen wordt aan nieuwe medewerkers? Roger Zoontjens vertelt over zijn ervaring en uitdagingen bij het implementeren van een Augmented Reality tool binnen hun productie omgeving.

Praktische informatie
Datum: donderdag 13 februari 2020
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Programma
17.00 uur: ontvangst met soep en broodjes
18.00 uur: kennissessie deel 1
18.45 uur: gezamenlijke pauze met gelegenheid om te netwerken
19.15 uur: kennissessie deel 2
20.00 uur: afsluitende borrel

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst worden er foto's gemaakt die worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.