Zoek Alle vacatures

REEF DEELT KENNIS | Leer hoe u middels het impliq-model grip houdt op onderhoud

21 november 2019 17:00
High Tech Campus Eindhoven

Onderhoudsafdelingen staan voor veel uitdagingen: de productie moet sneller, beter en tegen minder kosten. Want stilstand in productie kost omzet en belemmert daardoor groei en betrouwbare productie. Tegen welke uitdagingen loopt uw organisatie aan? Hoe gaat u om met groei en veranderingen binnen uw organisatie? Of met toeleveranciers die zelf veranderen? 

Het professionaliseren van onderhoud geeft structureel praktische problemen. Vaak zijn budgetten ontoereikend en is er geen tijd voor innovatie en groei met uw team. Daarnaast is het lastig om aan goed, technisch personeel te komen. Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst neemt Desiree Janssen u mee in het “impliq-model”. Hierbij wordt inzichtelijk welke stappen werken om onderhoud te professionaliseren en wat per direct niet meer nodig is. Vanuit een onderhoudsstrategie blijkt dat een andere aanpak leidt tot effectiever onderhoud en kostenbesparingen. Dus meer tijd voor innovatie en groei van het bedrijf.

Discussieleider
Desiree JanssenDesiree Janssen is eigenaar van impliq. Ze stimuleert MKB-productiebedrijven hun onderhouds- en productieprocessen anders in te richten, zodat de arbeidskrapte minder voelbaar is en dat duurzame inzetbaarheid van apparatuur, processen en personeel gerealiseerd wordt. In haar loopbaan heeft ze zowel als maintenancemanager en technisch projectmanager bij multinationals de nodige keren gekampt met een structureel tekort aan technisch personeel en in het werkveld omgezet in continu verbeteren en professionaliseren. Met denken en doen, data en intuïtie.

Praktische informatie
Datum: donderdag 21 november
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Programma
17.00 uur: ontvangst met soep en broodjes
18.00 uur: kennissessie deel 1
18.45 uur: gezamenlijke pauze met gelegenheid om te netwerken
19.15 uur: kennissessie deel 2
20.00 uur: afsluitende borrel

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst worden er foto's gemaakt die worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.