Zoek Alle vacatures

REEF DEELT KENNIS | Veranderen voor de Omgevingswet: een praktische aanpak naar een andere manier van werken

21 november 2019 17:00
Conference Center, High Tech Campus

Overheden werken momenteel hard aan de veranderopgave die gaat over houding en gedrag dat hoort bij de Omgevingswet. Niemand weet nog hoe het precies zal gaan, werken en denken volgens de Omgevingswet. Wel is duidelijk dat de Omgevingswet stuurt op meer integraal samenwerken en participatie. Hoe pakt u zo’n complexe veranderopgave aan? Wat brengt u mee als veranderaar en waar moet u op letten?

Tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst neemt discussieleider Annemie van Loon u mee in de Routekaart Veranderen voor de Omgevingswet. Deze Routekaart kent een aantal stappen met activiteiten die het makkelijker maken voor veranderaars om met het veranderproces aan de gang te gaan en blijven. Geen blauwdruk, maar een handvat om zicht en grip op uw proces en voortgang te houden.

De bijeenkomst is interessant voor iedereen die gesteld staat voor de boeiende cultuur- en gedragsveranderopgave die hoort bij de Omgevingswet: HR-professionals, verandermanagers, projectleiders implementatiemanagers en lijnmanagers.

Discussieleider

Annemie van Loon - omgevingswetAnnemie van Loon is projectspecialist bij REEF en projectmanager HR & de Omgevingswet. Ze begeleidt al ruim tien jaar verander- en ontwikkeltrajecten. Kennis delen zit in het DNA van onze medewerkers. Annemie is daar een mooi voorbeeld van. In opdracht van de Unie van Waterschappen ontwikkelde zij samen met Sanne van Deursen de Routekaart. Hierover hebben zij het boek Veranderen voor de Omgevingswet geschreven. Het boek biedt een praktische Routekaart; een procesbeschrijving voor verandertrajecten en de daarbij behorende activiteiten. Het geeft je zicht en grip op het veranderproces, zodat je als ervaren of beginnend veranderaar meteen aan de slag kunt gaan. Annemie van Loon werkt momenteel als projectmanager HR & de Omgevingswet bij het A&O-fonds Waterschappen en als Adviseur bij Gemeente Overbetuwe waar zij zich onder andere met de cultuurverandering van de Omgevingswet bezighoudt.

Praktische informatie
Datum: donderdag 21 november
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Programma
17.00 uur: ontvangst met soep en broodjes
18.00 uur: kennissessie
18.45 uur: gezamenlijke pauze met gelegenheid om te netwerken
19.15 uur: casus
20.00 uur: afsluitende borrel

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst worden er foto's gemaakt die worden gebruikt voor marketingdoeleinden.


Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.