Zoek Alle vacatures

REEF-training Programma Aanpak Stikstof (PAS)

31 oktober 2019 17:30
Beemdstraat 34, Eindhoven

Binnen het vakgebied VTH zijn veel ontwikkelingen gaande. Het is voor jou als professional belangrijk om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen binnen het vakgebied. Wij bieden daarom de cursus 'Programma Aanpak Stikstof' op 31 oktober 2019 met als cursusleider Franca Damen.

Op 29 mei 2019 heeft de Raad van State een streep gezet door het PAS. Deze uitspraak heeft directe gevolgen voor meer dan 18.000 projecten. Veel bouw-, infrastructuur- en landbouwprojecten liggen daardoor stil. 

Te veel stikstofneerslag is slecht voor de natuur. Daarom is er een natuurvergunning of een ander toestemmingsbesluit nodig voor activiteiten (bijvoorbeeld in de landbouw, woningbouw, wegenbouw of de industrie) waar stikstof bij vrij komt. Tot 29 mei 2019 was toestemming hiervoor gebaseerd op het Programma Aanpak Stikstof.

Programma
Tijdens de cursus komen volgende onderwerpen aan bod:

- Een toelichten op de uitspraak van de Raad van State
- De gevolgen voor de praktijk en voorbeelden over hoe breed het stikstofprobleem speelt
- De actuele stand van zaken en de mogelijkheden om verder te gaan.

Daarnaast is er alle ruimte voor vragen omtrent het PAS. Na de training ontvang je een certificaat als bewijs van deelname aan deze cursus.

Praktische informatie
Datum:
31 oktober 2019
Aanvang: 
17:30, voor broodjes wordt gezorgd
Eindtijd: 
20:00
Locatie: 
REEF-kantoor, Beemdstraat 34, Eindhoven
Kosten: 
Wij zijn ervan overtuigd dat kennis delen een van de belangrijkste voorwaarde is voor succes. Daarom staat dit centraal in onze aanpak. De training kost normaliter € 725,-. Wij bieden nu een exclusieve kennismaking met het thema PAS voor een gereduceerd tarief van € 50,- ex. BTW. De training is 
gratis voor onze REEF-projectspecialisten
Plaatsen: 15 (vol = vol)
Trainer: Franca Damen werkt als advocaat en is onder andere gespecialiseerd in milieurecht, agrarisch recht,  natuurbeschermingsrecht en omgevingsrecht.

 Voor deze training zijn geen plaatsen meer beschikbaar. Neem contact op met Jeroen Bax voor meer informatie.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.