Zoek Alle vacatures

REEF DEELT KENNIS | Hoe krijgt u uw medewerkers mee in veranderingen binnen uw organisatie?

26 september 2019 17:00
Conference Center, High Tech Campus

Een nieuwe strategie implementeren in uw organisatie is één, maar de organisatiecultuur veranderen is een tweede en blijkt extreem lastig te zijn. Sterker nog: één van de oorzaken waarom veranderingen mislukken is omdat overtuigingen en weerstand vaak onderschat worden.

De structuur van een organisatie, de wijze waarop wij werken en tegen de wereld aankijken, zijn gebaseerd op onze persoonlijke overtuigingen. Op het moment dat uw organisatie gaat veranderen, komen deze overtuigingen naar voren. Hoe krijgt u uw medewerkers mee in veranderingen binnen uw organisatie? Op welke manier kunt u medewerkers motiveren om een andere overtuiging aan te nemen? Oftewel: hoe leert u uw medewerkers een overtuiging aan die past bij de wijze waar op uw organisatie handelt?

REEF bereidt zich voor op de toekomst. Daarom is onlangs onze bedrijfsstrategie opnieuw vormgegeven. Aan de hand van de organisatieveranderingen bij REEF heeft bedrijfspsycholoog Cees Braber geassisteerd in de zoektocht naar een antwoord op veranderende marktvragen en het aanpassen van gedrag van medewerkers. Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst deelt hij de ervaringen op het gebied van overtuigingen. 

Discussieleider
Cees BraberAls organisatie-adviseur assisteert Cees Braber, oprichter en managing director van IVPE/O, organisaties en bedrijven in hun zoektocht naar een antwoord op voortdurend veranderende marktvragen en het aanpssen van gedrag van hun mensen. Al meer dan 25 jaar begeleidt Cees directie, leidinggevenden en individuele medewerkers bij het realiseren van ambities door ze te wijzen op hun aanwezige talenten. 

Praktische informatie
Datum: donderdag 26 september
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Programma
17.00 uur: ontvangst met soep en broodjes
18.00 uur: kennissessie deel 1
18.45 uur: gezamenlijke pauze met gelegenheid om te netwerken
19.15 uur: kennissessie deel 2
20.00 uur: afsluitende borrel

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst worden er foto's gemaakt die worden gebruikt voor marketingdoeleinden.


Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.