Zoek Alle vacatures

REEF DEELT KENNIS | VTH meets basisregistraties

26 september 2019 17:00
Conference Center, High Tech Campus

In de veranderende omgeving van overheidsorganisaties, vormen de basisregistraties een enorme belangrijke bron aan informatie voor gemeentelijke diensten. Basisregistraties zijn cruciaal om werkprocessen efficiënt en betrouwbaar te laten verlopen. Toch worden ze onvoldoende benut, doordat lang niet alle gemeentelijke diensten volledig op de hoogte zijn van de beschikbare informatie.

Wat kun je als afdeling VTH nu met de basisregistraties? Wat is het belang, nut en noodzaak? Anderzijds, wat kan een basisregistratiemedewerker met de kennis en input van de afdeling VTH?

Tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst slaan de sprekers van deze avond een brug tussen VTH en basisregistraties. Ze willen bewustwording creëren van elkaars nut en inzicht geven in de processen en hoe u daar gebruik van kunt maken. Het zal u verbazen hoeveel extra informatie er beschikbaar is waardoor controles makkelijker kunnen en tijdsbesteding kan afnemen.

Daarvoor is wel een integrale benadering van belang. Deze kennissessie gaan zij dan ook vooral SAMEN met u doen. Kortom kennis delen met elkaar aan de hand van voorbeelden.

Discussieleiders
Richard Hendriks is GIS/GEO adviseur bij AGEL adviseurs B.V. en projectcoördinator bij GeoBorg. Hij is nieuwsgierig, eerlijk en recht door zee en combineert nieuwe inzichten en technieken flitsend snel. Hij heeft jaren ervaring in het proces van inwinning tot levering en geo-registratie van de BAG en BGT. Hij weet exact hoe je praktisch invulling moet geven aan deze geobasisregistraties en is vooral iemand die samen met zijn omgeving werkt. 

Mirjam Donders is expert op het gebied van de Basisadministratie Adressen en Gebouwen (BAG) en kent alle processen en de wet- en regelgeving. Door vele BAG-inspecties te hebben uitgevoerd is zij bekend met veel verschillende problematieken en werkwijzes. Dagelijks staat zij zelf met haar voeten in de BAG en weet daarom precies waar de schoen kan wringen. Omdat de BAG gekoppeld en procesmatig verweven is met andere registraties, is ook de kennis van BGT, WOZ en vergunningen gegroeid. Haar specialiteit is het verbeteren van de werkprocessen binnen de afdeling maar ook over de afdelingen heen.  

Praktische informatie
Datum: donderdag 26 september
Kosten: € 0,00
Aanvang: 17.00 uur
Locatie: Conference Center, gebouw The Strip, High Tech Campus 1, Eindhoven

Programma
17.00 uur: ontvangst met soep en broodjes
18.00 uur: kennissessie deel 1
18.45 uur: gezamenlijke pauze met gelegenheid om te netwerken
19.15 uur: kennissessie deel 2
20.00 uur: afsluitende borrel

Tijdens deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst worden er foto's gemaakt die worden gebruikt voor marketingdoeleinden.


Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.